• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404021409464
  • خبرنگار : 50130

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان:

مقابله با کولبری نیازمند ایجاد شغل‌های پایدار است

مقابله با کولبری نیازمند ایجاد شغل‌های پایدار است

ایسنا/کردستان دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان با تأکید بر لزوم مدیریت پدیده قاچاق به جای برخوردهای صرف، گفت: مقابله مؤثر با پدیده‌هایی مانند کولبری، نیازمند ایجاد شغل‌های پایدار برای مرزنشینان است.

علی خداویسی، امروز یکشنبه(۱۴ اردیبهشت) در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان که با حضور نمایندگان دستگاه‌های ملی و استانی در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهدا، دهه کرامت و هفته معلم، بر ضرورت تغییر نگاه به مقوله قاچاق تأکید و اظهار کرد: امروز دیگر نمی‌توان با پدیده‌های آسیب‌زای اجتماعی صرفاً برخورد کرد، بلکه باید آن‌ها را مدیریت کرد.

وی افزود: پدیده قاچاق نیز از همین جنس است و مقابله با آن نیازمند راهکارهای ریشه‌ای و پایدار است، برای مثال اگر قرار است مسئله کولبری به شکل صحیح مدیریت شود، باید برای مرزنشینان شغل‌های پایدار و قانونی تعریف کنیم.

خداویسی، با اشاره به بازدید میدانی روز گذشته تیم کارشناسی کمیسیون از گمرک و پایانه مرزی باشماق مریوان، تصریح کرد: در این بازدید، نقاط ضعف و چالش‌های موجود احصا و نظرات دستگاه‌های اجرایی مرتبط دریافت شد. 

وی در ادامه با ارائه گزارشی از اقدامات دبیرخانه کمیسیون در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده شامل اجرای طرح «باک‌پر» در محوطه ترانزیت و پایانه باشماق با هدف ساماندهی ورود و خروج کالا، اجرای طرح ساماندهی پایین‌دست مرز باشماق، شناسایی و برخورد با قاچاقچیان دانه‌درشت و اعمال نظارت سخت‌گیرانه بر عملکرد دستگاه‌های ضابط و پرسنل متخلف بوده است.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان، همچنین به اقدامات انجام‌شده در حوزه مقابله با قاچاق فرآورده‌های نفتی، تجهیزات پزشکی، دارو و کالای همراه مسافر اشاره کرد و گفت: از جمله این اقدامات می‌توان به اجرای طرح استعلام اصالت تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی، شناسایی افراد کثیرالسفر، الزام به صدور بارنامه برای وانت‌بارهای برون‌شهری، ورود به حوزه قاچاق کالا در بستر شبکه‌های اجتماعی، بازدیدهای مستمر از انبارهای اموال تملیکی، و پیگیری مشکلات سامانه‌های مرتبط مانند سامانه جامع انبارها و سامانه تی‌تک اشاره کرد. 

خداویسی از واگذاری ۷ هزار و ۳۲۴ کیلوگرم البسه مکشوفه به مراکز تحت پوشش بهزیستی به عنوان یکی دیگر از اقدامات شاخص دبیرخانه نام برد و تأکید کرد: همه این اقدامات در راستای پیشگیری از قاچاق انجام شده‌اند و رویکرد کمیسیون نیز در سال‌های اخیر، تقویت حوزه پیشگیری بوده است، چرا که پیشگیری مقدم بر مقابله است.

وی در پایان با قدردانی از همکاری دستگاه‌های اجرایی، ضابطان قضایی و مراجع رسیدگی‌کننده، از استاندار کردستان نیز به‌دلیل حمایت‌های مستمر از برنامه‌های کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تشکر کرد و یادآور شد: امیدواریم خروجی این جلسه، مصوباتی باشد که منجر به کاهش قاچاق و ساماندهی مؤثر مرزها شود.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha