• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۳
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404021409770
  • خبرنگار : 71129

عملیاتی شدن دومین ناوچه نیروی دریایی چین در دریای چین جنوبی

عملیاتی شدن دومین ناوچه نیروی دریایی چین در دریای چین جنوبی

رسانه‌های رسمی چین امروز (یکشنبه) گزارش دادند که دومین ناوچه نوع «۰۵۴B»، به نام «کوینژو» اخیرا در نیروی دریایی ارتش آزادیب‌خش خلق چین راه‌اندازی و عملیاتی و در یک رزمایش رزمی در دریای چین جنوبی حاضر شد.

به گزارش ایسنا، در خلال این رزمایش، ناوچه کوینژو چندین دوره چالش برانگیز را در یک منطقه دریایی نامشخص در دریای چین جنوبی گذراند.

بر اساس گزارش تلویزیون مرکزی چین (CCTV)، اولین شلیک مستقیم این ناوچه، مستقیما به یک هدف یدک‌کش اصابت کرد و هدف غرق شد.

به نوشته روزنامه گلوبال تایمز، تصاویر منتشر شده در تلویزیون دولتی چین نشان داد که این ناوچه با تسلیحاتی که بر روی بدنه آن نصب شده، اقدام به شلیک کرده است.

«ما هایانگ»، یک افسر ناوبری نیروی دریایی چین گفته است که ساختار جدید و تجهیزات این ناوچه مستلزم آن است که خدمه به سرعت هم بر چیدمان کشتی و هم مهارت‌های تخصصی آن تسلط پیدا کنند.

خبرگزاری شینهوا نیز گزارش کرد،، نوع ۰۵۴B قابلیت جابجایی تقریبا ۵۰۰۰ تن محموله را دارد. این ناوچه نسل جدید که به ‌طور مستقل توسط چین توسعه و ساخته شده است، دارای پیشرفت‌هایی در فناوری رادارگریزی، سیستم‌های فرماندهی رزمی و یکپارچه‌سازی قدرت آتش است که به طور قابل توجهی عملکرد کلی را افزایش می‌دهد.

این کشتی جنگی با قابلیت‌های قوی برای عملیات‌های رزمی جامع و ماموریت‌های نظامی متنوع، نقشی حیاتی در افزایش اثربخشی رزمی کلی نیروهای ضربت دریایی چین ایفا خواهد کرد.

«ژانگ جونشه» کارشناس امور نظامی چین به گلوبال تایمز گفت که تایپ ۰۵۴B نوع جدیدی از ناوچه موشکی هدایت شونده است که از نوع ۰۵۴A مشتق شده است که به آن قابلیت جابجایی بزرگتر و برد بیشتری نسبت به نسل قبلی خود می‌دهد، بنابراین می‌تواند در مسیرهای دریایی دور ماموریت‌هایی از جمله عملیات با ناوگروه‌ها و دفاعی هوایی و ضد زیردریایی منطقه‌ای انجام دهد.

وی در ادامه گفت: «رزمایش‌های دومین ناوچه نوع ۰۵۴B در دریای چین جنوبی به این ناو جدید اجازه می‌دهد تا با شرایط مختلف دریا سازگار شود و توانایی‌های رزمی خود را تقویت کند.

رسانه‌های دولتی چین همچنین اعلام کردند که این قابلیت‌ها این ناو را کاندیدای تولید انبوه می‌کند و ارتش این کشور را قادر می‌سازد تا با تهدیدهای دریایی مختلف مقابله کند.

اوت ۲۰۲۳ سخنگوی وزارت دفاع چین در یک نشست خبری گفته بود، این یک ترتیب عادی با توجه به نیازهای امنیت ملی و توسعه همه جانبه نیروی دریایی ارتش چین است که نیروی دریایی تجهیزاتی از جمله شناورهای اصلی جنگی را طبق برنامه‌های مربوطه توسعه دهد.

وی همچنین با اشاره به اینکه چین همواره مسیر توسعه صلح‌آمیز را دنبال می‌کند و به طور سرسختانه به سیاست دفاعی ملی که ماهیت دفاعی دارد، پایبند است، گفته بود: «هدف ما دفاع از حاکمیت ملی، امنیت و منافع توسعه و حفظ بهتر صلح و ثبات جهانی و منطقه است.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha