به گزارش ایسنا، درخواست تجدیدنظر این غول شبکه اجتماعی آمریکایی علیه جریمه ۲۲۰ میلیون دلاری که توسط کمیسیون رقابت و حمایت از مصرفکنندگان فدرال (FCCPC) تعیین شده بود، هفته گذشته، از سوی دادگاهی در نیجریه، رد شد.
در اسناد دادگاه تجدیدنظر که توسط رسانههای مختلف منتشر شده است، شرکت «متا» اعلام کرد که ممکن است مجبور شود سرویسهای فیسبوک و اینستاگرام را در نیجریه تعطیل کند تا خطر اقدامات اجرایی را کاهش دهد. طبق گزارش رسانههای نیجریه، «متا» تا پایان ژوئن فرصت دارد تا این جریمه را پرداخت کند.
سخنگوی «متا» به خبرگزاری فرانسه گفت: ما با تصمیم کمیسیون حفاظت از دادههای نیجریه که طیف گستردهای از تنظیمات و ابزارهایی را که به همه کاربران فیسبوک و اینستاگرام در نیجریه اجازه میدهد نحوه استفاده از اطلاعات خود را کنترل کنند، در نظر نمیگیرد، مخالفیم.
سخنگوی این شرکت در پاسخی گفت: ما متعهد به حفاظت از حریم خصوصی کاربران هستیم و به این تصمیم اعتراض کردهایم.
نیجریه، «متا» را به نقض قوانین حفاظت از دادهها و حقوق مصرفکننده در فیسبوک و واتساپ متهم کرده بود. آدامو عبداللهی، مدیر اجرایی کمیسیون رقابت و حمایت از مصرفکنندگان فدرال، گفته بود که تحقیقات انجام شده با همکاری کمیسیون حفاظت از دادههای نیجریه در فاصله ماه مه ۲۰۲۱ تا دسامبر ۲۰۲۳، اقدامات تهاجمی علیه صاحبان دادهها/مصرفکنندگان در نیجریه را آشکار کرده است.
سخنگوی واتساپ، روز شنبه، به خبرگزاری فرانسه گفت: دستور کمیسیون رقابت و حمایت از مصرفکنندگان فدرال، حاوی چندین اشتباه است و نحوه کار واتساپ را نادرست نشان میدهد و ما فورا درخواست توقف این دستور و تجدیدنظر در تصمیم دادگاه را برای جلوگیری از هرگونه تاثیر بر کاربران داریم
بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، این کمیسیون، روز شنبه، واکنش «متا» را اقدامی حساب شده با هدف ایجاد واکنش منفی عمومی و احتمالا تحت فشار قرار دادن این نهاد برای تجدیدنظر در تصمیمش، توصیف کرد.
«متا» به دلیل تخلفات مشابه در تگزاس، هند، کره جنوبی، فرانسه و استرالیا مجازات شده است، اما هرگز به باجگیری تهدید به خروج از آن کشورها متوسل نشده است. تهدید به ترک نیجریه، «متا» را از مسئولیتهای مربوط به نتیجه یک روند قضایی مبرا نمیکند.
طبق آمار منتشر شده در وبسایت کمیسیون ارتباطات ملی، نیجریه تا مارس، حدود ۱۶۴.۳ میلیون مشترک اینترنت داشته است.
انتهای پیام
نظرات