• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۳
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404021409915
  • خبرنگار : 50963

معاون توسعه مدیریت، منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور:

درآمد و ظرفیت‌ بوشهر برای توسعه استان موثر نبوده‌ است

درآمد و ظرفیت‌ بوشهر برای توسعه استان موثر نبوده‌ است

ایسنا/بوشهر معاون توسعه مدیریت، منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت : استان بوشهر از نظر اقتصادی و پتانسیل‌های توسعه، یکی از استان‌های شاخص کشور است و نقش مهمی در تولید ناخالص داخلی (GDP) کشور دارد. اما متاسفانه این درآمد و ظرفیت‌ها به اندازه‌ای که باید، برای توسعه استان موثر نبوده‌اند.

هوشنگ مولایی  روز یکشنبه در جلسه تودیع ومعارفه مدیرعامل آب وفاضلاب استان بوشهربا اشاره به برنامه هفتم توسعه افزود: در ابتدای برنامه هفتم توسعه هستیم و در این راستا یک نقشه راه ۵ ساله برای سازمان‌ها و مجموعه‌ها تعیین می‌شود و در این برنامه، رشد ۸ درصدی برای بخش آب و فاضلاب پیش‌بینی شده است. این رشد، سرمایه‌گذاری زیادی می‌طلبد و شاید برای استان بوشهر نیاز باشد که بیش از این رشد، برای جبران عقب‌ماندگی‌ها، اقدام کنیم.

وی با بیان اینکه در برنامه هفتم، باید حدود ۹.۲ میلیارد متر مکعب آب شرب برای شهروندان کشور تامین کنیم اضافه کرد: امروز نیز تقریباً همین مقدار آب حدود ۲۰۰ میلیون مترمکعب کمتر تولید می‌کنیم، اما باید بارگذاری منابع آب شرب از آب زیرزمینی به سمت آب سطحی از جمله شیرین‌سازی آب دریا منتقل شود.

معاون توسعه مدیریت، منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در ادامه به چالش‌های تامین آب در استان بوشهر اشاره کرد و گفت: در استان بوشهر، باید از ظرفیت آب‌شیرین‌کن‌ها استفاده کنیم. پروژه‌های نمک‌زدایی و شیرین‌سازی آب دریا که در حال بهره‌برداری هستند، می‌توانند به رفع کمبود آب در استان کمک کنند.

مولایی با اشاره به مشکلات شهر بوشهر، گفت: متاسفانه بزرگترین چالش استان بوشهر، در خود شهر بوشهر است. درحالی که در سایر استان‌ها، مرکز استان از نظر امکانات و خدمات بهتر است، در بوشهر وضعیت مرکز استان از سایر شهرها بدتر است. مشکل تامین آب، توزیع آب و تلفات زیاد آب در شهر بوشهر، نارضایتی‌هایی را در میان مردم ایجاد کرده است.

وی از مسئولان خواست تا با تشکیل یک تیم ویژه، به رفع این مشکلات کمک کنند و خاطرنشان کرد: از استاندار بوشهر درخواست می‌شود تا یک تیم ویژه تشکیل دهند تا این خلأها برطرف شود. شرکت مهندسی آب و فاضلاب نیز عزم خود را جزم کرده تا به شرکت آب و فاضلاب بوشهر کمک کند تا این مشکلات را برطرف کنیم.

مولایی با اشاره به طرح‌های آب‌شیرین‌کن در استان بوشهر، تصریح کرد: حدود ۱۱ طرح آب‌شیرین‌کن در استان فعال است که اگر این طرح‌ها به بهره‌برداری برسند، می‌توانیم مشکل تامین آب را در استان به طور کامل حل کنیم. این طرح‌ها تا پایان سال آینده به بهره‌برداری خواهند رسید و مسئله تامین آب از محل نمک‌زدایی در استان حل خواهد شد.

وی در پایان با تاکید بر اهمیت همکاری و مشارکت همکاران، گفت: روحیه نشاط و همکاری که در میان همکاران وجود دارد، می‌تواند به موفقیت‌های بیشتری در آینده منجر شود.

مولایی همچنین از عالی، مدیرعامل سابق شرکت آب و فاضلاب، تقدیر کرد و گفت: آقای مهندس عالی در دوره مسئولیت خود، یکی از بهترین مدیران عامل ما بودند و موفقیت‌های چشمگیری در بخش آب و فاضلاب به دست آوردند.

معاون توسعه مدیریت، منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این مراسم علی بردستانی را به‌عنوان سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر معرفی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha