سردار مهدی حاجیان، یکشنبه ۱۴ اردیبهشت در مراسم روز روانشناس، با تبریک این روز به مشاوران و روانشناسان، اظهار داشت: کار روانشناسی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و افرادی که در این زمینه فعالیت دارند میتوانند گرههای زیادی از مشکلات مردم باز کنند.
وی با اشاره به حجم بالای پروندههای ورودی به دوایر مشاوره کلانتریها، گفت: اینکه بخش اعظمی از این پروندهها منجر به مصالحه میشود بیانگر حضور افرادی کارآمد، خوش فکر و دلسوز به عنوان مشاور است که به عنوان امین افراد، به افراد درگیر در پروندهها مشورت میدهند.
سردار حاجیان تصریح کرد: نیروهای مشاوره نقش بسیار تعیین کنندهای در سلامت روحی و روانی افراد جامعه دارند و در واقع می توانند با مشورتهای صحیح، زندگیهای بسیاری را از فروپاشی نجات داده و اختلافات بسیاری را حل و فصل کنند.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه کشورهای موفق دنیا پلیس را فراتر از یک نیروی نظامی میبینند، گفت: این رویه در کشورمان نیز وجود دارد و امروز پلیس جمهوری اسلامی به عنوان یک نهاد مدنی و اجتماعی نقش آفرینی و با رویکردی ایجابی به حل مشکل مردم میپردازد.
وی با بیان اینکه امروز مردم همه مسائل اجتماعی را با پلیس در میان میگذارند چرا که در کنار آن احساس امنیت و آرامش می نند، افزود: امروز به جرائت می توان ادعا کرد که اعتماد مردم به پلیس بیشتر از بسیاری نهادهای دیگر است.
سردار حاجیان در پایان از تلاش های مجاهدانه نیروهای مشاوره انتظامی استان قدردانی کرد و گفت: بخش اعظمی از ارتقای امنیت و آرامش روانی افراد جامعه مرهون تلاش و زحمات این عزیزان است که با مشاورههای خود در راستای حل مشکلات شهروندان و برقراری صلح و سازش تلاش می کنند.
۶۶ درصد پروندههای ارسالی به دوایر مشاوره کلانتری ها منجر به مصالحه شده است
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس کرمانشاه نیز در این مراسم گفت: حدود ۶۶ درصد پروندههای ارسالی به مراکز مشاوره کلانتریهای استان در سال گذشته منجر به مصالحه شده است.
سرهنگ فرزاد پورنظری اظهار داشت: سال گذشته در مجموع ۱۶ هزار و ۲۷۶ پرونده به مراکز و دوایر مشاوره کلانتریهای استان ارجاع شد که از این تعداد با تلاش مشاوران، ۱۰ هزار و ۷۱۰ پرونده منجر به مصالحه شده است.
پورنظری ادامه داد: بیشترین پرونده های ارجاعی به مراکز مشاوره کلانتریهای استان مربوط به نزاع و درگیری با ۴۳ درصد، مسائل حقوقی با حدود ۲۳ درصد، مسائل خانوادگی ۲۰ درصد و مسائل اجتماعی با ۱۰ درصد بوده است.
معاون فرهنگی اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه یادآور شد: همچنین بیشترین پرونده های ارجاعی به مرکز مشاوره مرکز آرامش مستقر در معاونت اجتماعی نیز مربوط به مشکلات اجتماعی، مشکلات خانوادگی، مشکلات روانی و مشکلات شغلی بوده است.
وی اضافه کرد: هم اکنون از ۳۳ کلانتری استان، مرکز مشاوره در ۳۲ کلانتری فعال است و آن یک مورد نیز بزودی فعال خواهد شد.
پورنظری در پایان گفت: اداره مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی علاوه بر خدمات مشاورهای رایگان به عموم شهروندان، در راستای توانمندسازی افراد محروم مناطق حاشیهای شهر اقداماتی نظیر اجرای برنامههای تربیتی و آموزشی، توزیع بستههای حمایتی و حمایت از دانشآموزان بازمانده از تحصیل را نیز در دستور کار قرار داده است.
انتهای پیام
نظرات