• یکشنبه / ۲۷ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404072717356
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

نماینده کرمانشاه:

باید از ظرفیت‌های کرمانشاه در حوزه آبزی‌پروری بهترین استفاده را ببریم

باید از ظرفیت‌های کرمانشاه در حوزه آبزی‌پروری بهترین استفاده را ببریم

ایسنا/کرمانشاه نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: استان کرمانشاه ظرفیت‌های بالایی در حوزه آبزی پروری دارد و باید از این ظرفیت‌ها به بهترین شکل استفاده کنیم.

فضل الله رنجبر، روز یکشنبه ۲۷ مهر، در نشست پیگیری مشکلات شیلات استان که با حضور مدیران دستگاه‌های مرتبط برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های استان در حوزه شیلات، گفت: با استفاده از این ظرفیت‌ها هم می‌توانیم به اقتصاد استان رونق دهیم و هم اشتغال ایجاد کنیم.

رنجبر با بیان اینکه حمایت از مجموعه شیلات در راستای انجام طرح‌های توسعه‌ای به توسعه استان می‌انجامد، افزود: با حمایت از مجموعه شیلات استان می‌توانیم به عنوان یک مجموعه صادرات محور، علاوه بر رونق تولید و ایجاد اشتغال در استان، برای کشور هم ارزآوری داشته باشیم.

وی همچنین ایجاد بازار فروش ماهیان در استان کرمانشاه را یک ضرورت دانست و گفت: احداث چنین بازاری همراه با ایجاد جاذبه‌های گردشگری، می‌تواند برای استان درآمدزایی داشته باشد.

این نماینده مجلس بر لزوم فرهنگ سازی برای افزایش سرانه مصرف آبزیان در جامعه نیز تاکید کرد و گفت: افزایش سرانه مصرف آبزیان به سلامت جامعه کمک می‌کند، لذا باید در جهت تامین سلامت عمومی جامعه حمایت از طرح‌های شیلاتی و ایجاد مزارع پرورش ماهی جدید با هدف افزایش تولید در دستورکار قرار گیرد.

سیامک الیاس پور مدیرکل شیلات استان کرمانشاه نیز با اشاره به ظرفیت‌های فراوان استان کرمانشاه در حوزه آبزی پروری، گفت: وجود ۱۵ سد مخزنی در سطح استان ظرفیتی است که باید برای توسعه آبزی پروری و ایجاد اشتغال پایدار در استان مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی همچنین با اشاره به جایگاه ویژه استان کرمانشاه در تولید ماهیان گرمابی و سردابی در سطح کشور، گفت: وجود برخی قوانین دست و پاگیر مانع از دستیابی شیلات استان به جایگاه واقعی خود در سطح کشور شده است.

الیاس پور همچنین خواستار هم افزایی بیشتر دستگاه‌های مرتبط جهت توسعه آبزی پروری در استان شد و گفت: این ظرفیت وجود دارد که تولیدات شیلاتی استان را افزایش دهیم.

 فراهم سازی زمینه ایجاد بازار فروش آبزیان در استان، رفع موانع انجام فعالیت‌های صید و صیادی در کاسه سدهای مخزنی استان و کمبود اعتبارات حوزه شیلات از مباحث مطرح شده در این نشست بود.
 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha