• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۸:۲۹
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404021410071
  • خبرنگار : 30057

برگزاری ایستگاه پایانی جشنواره شیخ بهایی نوزدهم از ۲۴ اردیبهشت/اعطای ۳ جایزه ویژه به فناوران

دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ازافزایش ۳۵ درصدی جوایز جشنواره خبر داد و گفت: ایستگاه پایانی نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در روزهای ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، سعید آجلی در نشست خبری امروز که در وزارت علوم برگزار شد، با اشاره به جزئیات این دوره از جشنواره، گفت: جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی  به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین رویدادهای فناوری و نوآوری در کشور است و فرصت بی‌نظیری برای ایجاد تعامل و تبادل تجربه میان فعالان حوزه فناوری، کارآفرینان و پژوهشگران فراهم می‌کند.

وی افزود: در این رویداد در کنار رقابت‌های اصلی، امکان بهره‌برداری از رویدادهای جانبی نیز برای شرکت‌کنندگان فراهم می‌شود.

آجیلی، گروه‌های هدف جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی را شامل شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، شرکت‌های رشدیافته مستقر در پارک‌های علم و فناوری، شرکت‌های نوپا و در حال رشد مستقر در مراکز رشد، شرکت‌های صنعتی و فناور، واحدهای تحقیق و توسعه شرکت‌ها و صنایع بزرگ، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و دولتی، سرمایه‌گذاران خطرپذیر، خیرین حامی کارآفرینی و سکوهای تأمین مالی جمعی عنوان کرد.

بخش‌های مسابقه‌ای شیخ بهایی 

دبیر جشنواره شیخ بهایی به بخش‌های مختلف مسابقه در این جشنواره اشاره کرد و توضیح داد: بخش طراحان کسب‌وکار یکی از این بخش‌ها است که در این بخش، از میان ۱۰۵ طرح فناورانه از ۲۲ استان، ۷ طرح به مرحله نهایی راه یافته‌اند.

وی بخش فن‌آفرینی و تجاری‌سازی فناوری را بخش غیر مسابقه ای دیگر این رویداد عنوان کرد و افزود: در زیرمجموعه "فن‌آفرینی و تجاری‌سازی فناوری نوپا"، ۶۲ طرح از ۱۸ استان ارسال شده که در نهایت ۷ طرح به مرحله فینال راه یافته‌اند.

به گفته وی، در بخش فن‌آفرینی و تجاری‌سازی فناوری رشد یافته، ۵۴ طرح از ۱۲ استان به مرحله نهایی راه یافته که ۷ طرح از آنها به عنوان برگزیده انتخاب خواهند شد.

بخش‌های ویژه جشنواره

دبیر جشنواره همچنین به بخش‌های ویژه اشاره کرد که در سال جاری برای آنها جوایز و تسهیلات خاصی در نظر گرفته شده است که به این شرح است:

• جایزه ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات: از میان ۲۹ طرح از ۸ استان، ۷ طرح به مرحله فینال راه یافته‌اند.

• جایزه ویژه پویانمایی: در این بخش، ۲۵ طرح از ۸ استان به مسابقه راه یافته که ۱۵ طرح به مرحله فینال رسیدند.

• جایزه ویژه عماد: این جایزه به ۳۶ طرح از ۱۱ استان اختصاص یافته که ۶ طرح به مرحله نهایی راه یافته‌اند.

• جایزه ویژه مدیریت شهری: از ۲۵ طرح از ۷ استان، ۱۰ طرح به مرحله فینال راه یافته‌اند.

افزایش ۳۵ درصدی جوایز جشنواره

آجلی اعلام کرد: نسبت به سال گذشته، مبلغ جوایز جشنواره ۳۵ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: "مجموع جوایز بخش‌های اصلی این جشنواره به ۴ میلیارد ریال افزایش یافته که نشان‌دهنده اهمیت و تأکید جشنواره بر حمایت از طرح‌های نوآورانه است."

جوایز ویژه و گرنت‌ها

دبیر جشنواره همچنین از جوایز ویژه‌ای که در بخش‌های مختلف در نظر گرفته شده خبر داد. این جوایز به برگزیدگان در بخش‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات، پویانمایی، عماد و مدیریت شهری اعطا خواهد شد. "در این بخش‌ها علاوه بر جوایز نقدی، گرنت‌ها و تسهیلات ویژه‌ای برای حمایت از طرح‌ها و کسب‌وکارهای نوپا و فناورانه در نظر گرفته شده است."

آجلی تأکید کرد: جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با هدف تقویت و توسعه زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی در کشور همچنان به برگزاری این رویدادها ادامه خواهد داد و فضایی مناسب برای معرفی طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه فراهم می‌آورد.

به گفته وی، ایستگاه پایانی نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در روزهای ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha