• دوشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404021510342
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

فرمانده انتظامی استان:

کاهش جرائم در کرمانشاه باعث ارتقاء احساس امنیت مردم شده است

کاهش جرائم در کرمانشاه باعث ارتقاء احساس امنیت مردم شده است

ایسنا/کرمانشاه  فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به کاهش محسوس جرائم در استان و اینکه مردم این کاهش جرائم را به خوبی احساس می‌کنند، گفت: همین موضوع باعث ارتقاء احساس امنیت میان شهروندان شده است.

به گزارش ایسنا، سردار مهدی حاجیان، امروز (۱۵ اردیبهشت) در مراسم صبحگاه عمومی انتظامی کرمانشاه گفت: امنیت در همه جوامع بسترساز توسعه است و حتی می‌توان گفت که درخت عدالت نیز در سرزمین امنیت رشد پیدا می‌کند.

وی در عین حال احساس امنیت را مهم‌تر از خود امنیت دانست و گفت: در برخی جوامع که درصد امنیت پایین است، بگونه‌ای برای آن تبلیغ می‌کنند که مردم این امنیت را احساس می‌کنند.

حاجیان در ادامه با اشاره به برخی اقدامات انجام شده برای ارتقاء امنیت و احساس آن در استان گفت: امروز با تلاش همکاران زحمتکش در حوزه‌های مختلف انتظامی، شاهد کاهش معنادار سرقت و جرائم در استان هستیم.

فرمانده انتظامی استان همچنین با بیان اینکه در دو سال اخیر میانگین کشف جرم در استان به حدود ۶۰ درصد رسیده، گفت: امروز هیچ مجرمی در کرمانشاه احساس امنیت نمی‌کند.

وی با بیان اینکه هر چه مجرمان بیشتر احساس ناامنی کنند، مردم احساس امنیت بیشتری دارند، یادآور شد: خوشبختانه با مجموع اقدامات انجام شده شاهد رشد ۱۴ پله‌ای احساس امنیت در استان بوده‌ایم و امروز عموم مردم کرمانشاه این امنیت را به خوبی احساس می‌کنند.

حاجیان تصریح کرد: برخورد با پدیده سرقت و دیگر جرائم را امسال هم به صورت جدی در دستورکار قرار می‌دهیم و تلاش خواهیم کرد تا مردم کرمانشاه امنیت را به معنای واقعی کلمه احساس و آن را در زندگی شخصی و اجتماعی خود احساس کنند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای کاهش تصادفات نیز گفت: طرح رفع نقاط حادثه خیز و اصلاح معابر پرخطر شهر کرمانشاه برنامه موفقی بود که از ماه‌های آخر سال ۱۴۰۲ شروع شد و خوشبختانه نتایج بسیار خوبی نیز به همراه داشت.

وی با اشاره به اصلاح بسیاری از نقاط حادثه‌خیز و معابر پرخطر طی سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ ، گفت: نتیجه این اصلاح، کاهش فوتی‌های حوادث رانندگی از ۱۳۳ نفر در سال ۱۴۰۲ به ۱۱۶ متوفی در سال ۱۴۰۳ بوده است.

حاجیان از تلاش و زحمات همه کارکنان انتظامی استان قدردانی کرد و گفت: اگر موفقیتی حاصل می‌شود نتیجه تلاش، پشتکار و جانفشانی شما ماموران جان برکفی است که هدفی جز برقراری امنیت و آرامش ندارید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha