حجت صفرنژاد در گفت و گو با ایسنا از افزایش ۲۰ درصدی تولید نشاء گوجهفرنگی در سال جاری نسبت به سال گذشته در این شهرستان خبر داد و افزود: این مقدار نشاء به صورت مکانیزه و در گلخانهای به مساحت ۱۵۰۰ مترمربع تولید شده است.
وی در ادامه اظهار کرد: تولید نشاء گیاهان زراعی در محیط گلخانه علاوه بر مزایای متعدد، از جمله کاهش مصرف آب و نهادههای کشاورزی، به کاهش هزینههای تولید نیز کمک میکند؛ بهعلاوه، این نوع تولید زمینهساز اشتغال پایدار در منطقه است و به عنوان یک کسب و کار پرسود شناخته میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهسرخ همچنین به مزایای کشت نشایی نسبت به کشت مستقیم بذر اشاره کرد و گفت: کشت نشایی به کشاورزان این امکان را میدهد که کنترل بیشتری بر شرایط رشد گیاهان داشته باشند و همچنین بتوانند از گیاهان در برابر بیماریها و آفات بهتر محافظت کنند؛ به همین دلیل، میزان موفقیت کشت نشایی به مراتب بیشتر از کشت مستقیم بذر است و این امر منجر به تولید محصول بیشتری میشود.
وی یادآور شد: کشت نشا از اسفند سال گذشته آغاز شده و این روند تا اواسط اردیبهشت ادامه داشته است.
صفرنژاد با بیان اینکه عرضه نشا نیز تا اوایل تیرماه انجام میشود، افزود: از مجموع ۳ میلیون نشاء تولید شده، ۲ میلیون نشا در خود شهرستان کوهسرخ و یک میلیون نشا به شهرستانهای همجوار و خارج استان ارسال خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهسرخ گفت: با توجه به شرایط اقلیمی و حمایتهای انجام شده، امید میرود که تولید نشاء گوجهفرنگی در شهرستان کوهسرخ رشد بیشتری داشته باشد و به عنوان یک الگو برای سایر شهرستانها در زمینه کشاورزی پایدار مطرح شود؛ بدون شک این امر نه تنها به بهبود معیشت کشاورزان کمک میکند، بلکه به توسعه اقتصادی و اجتماعی این منطقه نیز میانجامد.
انتهای پیام
نظرات