«محسن رفیعیان» در گفتوگو با ایسنا، تصریح کرد: این همایش هر دو سال یکبار با هدف گفتمانسازی و دستیابی به راهکارهایی برای تحقق شهر آینده، در حوزههای متنوعی چون شهرسازی، معماری، جامعهشناسی، جغرافیا، اقتصاد، مدیریت، فناوری، حملونقل و محیط زیست برگزار میشود.
وی افزود: همایش مذکور در این دوره تمرکز خود را بر مفهوم و الزامات حکمرانی یکپارچه شهری قرار داده است.
رفیعیان خاطرنشان کرد: برگزاری این رویداد با مشارکت نهادهایی از جمله اندیشکده حکمرانی قانونگذاری استان یزد، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، مجمع تشخیص مصلحت نظام، کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی، شورای عالی استانها و سایر سازمانهای همکار انجام میشود.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد افزود: این همایش بهصورت یک روزه در دانشگاه یزد برگزار میشود و شامل مراسم افتتاحیه، اختتامیه، سخنرانیهای ملی و تخصصی و برگزاری چندین پانل علمی خواهد بود.
وی بیان کرد: از جمله مهمترین بخشهای همایش میتوان به برگزاری پانلی با محوریت تجربه شهر یزد بهعنوان نمونهای پایلوت در حوزه میراث جهانی و حکمرانی یکپارچه شهری اشاره کرد که با هدف تحلیل تجربیات میدانی و سیاستگذاریهای موفق در این حوزه برگزار میشود.
رفیعیان اظهار کرد: همچنین دو پانل دیگر به ارائه مقالات علمی پذیرفته شده در محورهای همایش اختصاص یافته است و زمینهای برای تبادل نظر علمی میان پژوهشگران فراهم میسازد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد تصریح کرد: تمامی پژوهشگرانی که مقالاتشان برای ارائه در این همایش پذیرفته شدهاند، باید فایلهای ارائه خود را مطابق با فرمت اعلام شده در وبسایت همایش تهیه کرده و از طریق پنل کاربری شخصی خود در بخش ارسال فایل بارگذاری کنند.
وی با بیان این که همچنین دبیرخانه همایش این امکان را فراهم کرده است که مقالات علمی پذیرفته شده پس از داوری در نشریات معتبر منتشر شوند، گفت: دوفصلنامه علمیـپژوهشی «شهر آینده، اندیشه بومی» آمادگی دارد مقالات مرتبط با اهداف نشریه را پذیرش و چاپ کند.
رفیعیان با بیان این که پژوهشگران میتوانند به نشانی future.yazd.ac.ir مراجعه کرده و نسبت به ثبتنام و ارسال مقاله اقدام نمایند، اظهار کرد: افزون بر این، نشریه بینالمللی «The Journal of Radar and Optical Remote Sensing and GIS (JRORS)» نیز اعلام کرده است که مقالاتی از این همایش که بر مبنای فناوریهای مرتبط با سیستمهای اطلاعات مکانی (GIS) تدوین شدهاند را بهصورت رایگان منتشر خواهد کرد و پژوهشگران میتوانند از طریق نشانی sanad.iau.ir/journal/jrors نسبت به ارسال مقاله خود اقدام نمایند.
این مسئول اظهار کرد: با توجه به ماهیت سیاستگذاری محور این دوره از همایش و با همکاری مرکز پژوهشهای مجلس، دبیرخانه همایش امکان ارسال گزارشهای سیاستی را نیز برای مشارکتکنندگان فراهم کرده است.
وی گفت: از تمامی صاحبنظرانی که دارای دیدگاههای منسجم در زمینه قانونگذاری شهری هستند دعوت میشود که بهجای ارائه مقاله علمی، گزارش سیاستی تدوین شده خود را ارائه دهند.
رفیعیان گفت: برای تسهیل در تدوین این گزارشها، نمونههایی از اسناد پشتیبان در پایین صفحه اول وبسایت همایش بارگذاری شده است تا پژوهشگران بتوانند بر اساس قوانین موجود در حوزه حکمرانی شهری، گزارشهایی تحلیلی و نقد محور ارائه کنند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد در پایان با اشاره به این که تمامی مقالات پذیرفته شده در این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با کد ۴۵۲۳۵_۰۳۲۴۰ و همچنین در پایگاه سیویلیکا با شناسه ملی FCIUG۰۱ نمایه خواهند شد، گفت: پژوهشگران با شرکت در این رویداد نهتنها فرصت ارائه یافتههای علمی خود را خواهند داشت، بلکه میتوانند از امتیازات علمی رسمی و دریافت گواهی معتبر همایش نیز بهرهمند شوند.
انتهای پیام
نظرات