• دوشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۰
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404021510750
  • منبع : مرکز مبادله ارز و طلای ایران

در سال جاری

۱.۵ میلیارد دلار کالای اساسی، کشاورزی و دارو وارد کشور شد

۱.۵ میلیارد دلار کالای اساسی، کشاورزی و دارو وارد کشور شد

از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه، چهار میلیارد و ۵۱۵ میلیون دلار از سوی بانک مرکزی برای واردات کالای اساسی و دارو، صنایع و نیازهای خدماتی تامین ارز شده است.

به گزارش ایسنا، دو میلیارد و ۸۵۷ میلیون دلار از ارز تامین شده به گروه تجاری و بازرگانی تخصیص داده شده است. صنایع «حمل و نقل خودرو»، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک » و «ماشین آلات و تجهیزات تولید» به ترتیب بیشترین سهم از ارز واردات صنایع را داشته اند.

طبق اعلام مرکز مبادله ارز و طلا، واردات کالاهای اساسی و دارو نیز یک میلیارد و ۵۲۸ میلیون دلار ارز را به خود اختصاص داده است.

یک میلیارد و ۳۱۸ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه های روغنی و نهاده های دامی و ۲۱۰ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

این گزارش حاکی است، ۱۳۰ میلیون دلار نیز به تقاضای خدماتی تخصیص داده شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha