فاطمه خرمی، رئیس اداره درمان جمعیت هلال احمر استان قزوین در این نشست خبری که دوشنبه ۱۵ اردیبهشت برگزار شد، اظهار کرد: یکی از شاخههای فعالیت جمعیت هلال احمر حوزه درمان و توانبخشی است که در این راستا واحد بهداشت و درمان، توانبخشی و داروخانه به نیازمندان استان امدادرسانی میکند که از جمله آن تأمین داروهای خاص شیمی درمانی، تأمین داروهای بیماران اِس.اِم.اِی (آتروفی عضلانی نخاعی) و پیوند کلیه است.
وی افزود: ما در استان قزوین برنامهریزی کردهایم تا بتوانیم دارو به دست بیماران خارج از استان هم برسانیم؛ اگر دارویی در داروخانه هلال احمر قزوین پیدا نشود آن دارو در سیکل قانونی خودش هم پیدا نخواهد شد زیرا تمام داروهای کمیاب که بصورت رسمی وارد کشور میشود در داروخانه هلال احمر استان قزوین موجود است.
رئیس اداره درمان جمعیت هلال احمر استان قزوین بیان کرد: حوزه درمان متشکل از مواردی چون درمان اضطراری، واکسیناسیون، مشاوره و تیم اضطراری است؛ در حوزه درمان اضطراری تیمهایی متشکل از پزشک، پرستار، ماما و روانپزشک آماده هستند تا درصورت نیاز به محلهای مختلف اعزام شوند.
وی در ادامه اضافه کرد: در هفته هلال احمر افتتاح مرکز شنوایی سنجی هلال احمر نیز رقم خواهد خورد؛ هدف ما دستگیری از نیازمندان کمبضاعت است و داروخانه ما در شیفت صبح و عصر فعال است و اگر شبانهروزی هم بیماری نیاز به دارو داشته باشد سریع رسیدگی میکنیم.
جمعیت هلال احمر متولی ۹ محله کم برخوردار قزوین
در ادامه غلامرضا دوستی، معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قزوین اظهار کرد: خدمات داوطلبانه را سرلوحه کار در حوزه امور داوطلبان قرار دادهایم، خدمات داوطلبانه یعنی فرد به صورت خودجوش وقت، سرمایه، حرفه و فن خودش را در اختیار گروههای نیازمند جامعه قرار دهد.
وی افزود: جمعیت هلال احمر متولی ۹ محله کم برخوردار در استان قزوین است که سه وظیفه محوری آموزش، توانمندسازی در خصوص مقابله با مخاطرات محله، آمادگی و تابآوری در خصوص مخاطرات را بر عهده دارد؛ در خانههای هلال حداقل موارد نیاز در صورت بروز مخاطرات موجود است.
دوستی بیان کرد: در بانک امانات تجهیرات پزشکی هلال ۱۲ قلم تجهیزات ازجمله اکسیژنساز، تخت، ویلچر، واکر، تشک مواج و عصا موجود است که بصورت رایگان و امانت در اختیار افراد قرار میگیرد، البته همیشه به دلیل کمبود تجهیزات در بخش دستگاه اکسیژنساز چند بیمار در صف انتظار قرار دارند.
وی ادامه داد: همشهریان و خیرینی که تمایل به اهدای تجهیزات دارند به نزدیکترین مرکز هلال احمر تحویل دهند و امکان حمل تجهیزات را نداشتند میتوانند با شماره ۱۱۲ تماس بگیرند تا نیروهای هلال احمر در محل حاضر شوند.
معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قزوین با اشاره به اینکه کاروانهای سلامت به نقطه مختلف اعزام میشوند، تصریح کرد: در حوزه دارو و درمان برای بیماران صعبالعلاج ۶ میلیارد تومان جذب شده و به صورت کمک هزینه به مددجویان پرداخت میشود.
دوستی افزود: سال گذشته با افزایش ۱۷ درصدی تجهیزات ترابری با ۷۶ خودرو در حال فعالیت هستیم و خدماترسانی در حوادث هم ۹ درصد افزایش یافته است.
بیش از ۶۰۰۰ نفر عضو امور جوانان هلال احمر قزوین هستند
علیرضا جاهد، معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان قزوین نیز در این جلسه اظهار کرد: حوزه فعالیت ما سنین چهار تا ۳۵ سال است که هماکنون نیز شش هزار و ۵۰۰ نفر در این بخش عضوند.
وی افزود: ما در جهت کاهش آسیب اجتماعی قدم برمیداریم و برنامههای مختلفی توسط اعضا برگزار میکنیم؛ سال گذشته خوشبختانه یک ۱۰۱ نشست کتابخوانی برگزار کردیم.
جاهد تصریح کرد: هلال در محله، برنامه ویژه استان قزوین است که برنامههای مختلف در راستای ارتقای نشاط برگزار میکند، دبیرخانه جشنواره آهنگ صلح نیز در قزوین دایر بود و در این بخش رتبه دوم را کسب کردیم.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان بیان کرد: ۱۴ نفر در تیم سحر هلال احمر استان عضو هستند که حمایتهای روانی پس از وقوع حوادث و همچنین اجرای برنامههای مختلف در محلههای هدف را بر عهده دارند.
وی در پایان گفت: مقام اول رفاقت مهر در کشور، رتبه عالی در طرح خدمات بشر دوستانه، رتبه عالی در طرح کار آفرینی یاس، برگزیده طرح برتر کشوری در حوزه اقلیمی، رتبه اول کشوری مربیان غنچه هلال و برگزیده پنج جوان برتر در جشنواره جوان برتر از جمله افتخارات کسب شده است.
برگزاری ۱۲۷ دوره برای سربازان پادگان جوادنیا
در ادامه مرسده محمودی، معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قزوین اظهار کرد: معاونت آموزش و پژوهش شامل چند شاخه میشود بخشی مربوط به آموزشهای همگانی چون دانش آموزان و تمامی افرادی است که نیاز به آموزش دارند، شاخه دیگر نیز مربوط به آموزش امدادگران از جمله آموزش مقدماتی، تخصصی پایه و پیشرفته است.
وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته در کمکهای اولیه ۱۸۷ دوره برای بیش از سه هزار فراگیر، ۲۸۳ دوره در خانههای هلال برای بیش از چهار هزار فراگیر و ۱۲۷ دوره در پادگان جوادنیا برای بیش از پنج هزار سرباز انجام شد.
محمودی تصریح کرد: در سال گذشته در بخش تخصصی دو هزار و ۱۷۸ امدادگر در ۹۶ دوره تحت آموزش قرار گرفتند. برگزاری ۱۴۴ دوره در حوزه آمادگی در برابر مخاطرات، ۲۰۵ دوره آگاهسازی در فضای مجازی، ۵۲ دوره آموزش مبتنی بر نیاز محلی، ۸۰ دوره مناسبتی و ۷۸۳ دوره در زنگ ایمنی مدارس را از دیگر برنامههای آموزشی است که برگزار کردیم.
۱۰۰ دانشجو در حال تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی هلال احمر قزوین
نگار صدریا، معاون منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال احمر استان قزوین نیز در این جلسه اظهار کرد: در مرکز جامع علمی کاربردی هلال احمر قزوین دورههای مقطعدار و کوتاه مدت در دو رشته تخصصی درحال برگزاری کردیم و هماکنون ۱۰۰ دانشجو داریم.
وی گفت: ۲۵ دوره کوتاه مدت نیز تدوین و برای ۷۰۰ نفر اجرا شده است و موفق به کسب رتبه نخست بین مراکز استانها شدیم.
ساختمان امدادی آبیک در سال جاری تکمیل میشود
در ادامه حسین اسماعیلی، معاون پشتیبانی و منابع انسانی جمعیت هلال احمر استان قزوین اظهار کرد: پروژه احداث ساختمان اداری و امدادی آبیک با ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی نیز در مرحله پایان اسکلت قرار دارد و در سال جاری به پایان میرسد.
وی افزود: سوله امدادی بوئینزهرا یکی دیگر از پروژههای در حال اجرا است که امسال به پایان خواهد رسید، پایگاه امداد جادهای علیگو در آزاد راه قزوین- رشت هم در هفته هلال احمر به بهرهبرداری میرسد.
اسماعیلی در 1ایان گفت: پروژه انجیلاق ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پایگاههای امدادی به این محل منتقل خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات