• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404021711882
  • خبرنگار : 30205

جانشین معاون هماهنگ‌کننده فراجا:

پلیس از حق قانونی خود برای مطالبه‌گری در حوزه کیفیت خودرو و جاده‌ها استفاده می‌کند

پلیس از حق قانونی خود برای مطالبه‌گری در حوزه کیفیت خودرو و جاده‌ها استفاده می‌کند

جانشین معاون هماهنگ‌کننده فراجا، با تأکید بر جایگاه مهم پلیس راهنمایی و رانندگی در پیگیری حقوق عمومی، گفت: قانون به پلیس اجازه داده تا در موضوعاتی چون کیفیت خودرو، وضعیت جاده و حتی قصور راننده، به صورت مستقیم مطالبه‌گری کند و این اقدام، همسو با خواست مردم و افکار عمومی است.

به گزارش ایسنا، سردار محمد شرفی در جمع خبرنگاران، با اشاره به نقش بنیادین پلیس راهنمایی و رانندگی در ارتقای ایمنی ترافیک و کاهش سوانح گفت: «پلیس یکی از ارکان اصلی جامعه است که در حوزه کیفیت خودرو حضور جدی و مطالبه‌گرانه دارد. قانون‌گذار این اختیار را به پلیس داده که در صحنه تصادف و رویدادهای مشابه، وارد بررسی شود و سهم قصور را مشخص کند؛ چه این قصور مربوط به راننده باشد، چه سازنده خودرو و چه کیفیت ساخت جاده.»

وی افزود: «پلیس از این حق قانونی خود استفاده می‌کند و در هر جا که لازم باشد، برای ارتقای کیفیت خودرو و تأمین امنیت عمومی، حتماً ورود می‌کند. این تنها یک مطالبه سازمانی نیست؛ بلکه جزو خواست عمومی مردم هم هست. در گفتگوهای روزمره مردم، این مطالبه به ما منتقل می‌شود که چرا کیفیت خودرو پایین است یا چرا نظارت کافی وجود ندارد. ما هم بر این مطالبه مردمی تأکید داریم.»

شرفی تصریح کرد: «هر چقدر کیفیت خودرو و جاده‌ها بهتر شود و آگاهی عمومی بالا برود، به همان میزان از تصادفات و آسیب‌های انسانی در حوزه ترافیک کاسته می‌شود. در کنار این موارد، فرهنگ‌سازی و آموزش عمومی نیز می‌تواند به شکل جدی در مدیریت ترافیک مؤثر باشد. پلیس در تمام این حوزه‌ها یک رکن اساسی و تأثیرگذار است.»

او در ادامه با اشاره به اقدامات علمی اخیر پلیس اظهار کرد: «ورود پلیس به حوزه علمی، اقدامی به‌موقع و شجاعانه بود. از نخبگان داخلی و خارجی دعوت به همکاری شد و مقالات بسیار ارزشمندی در موضوعات مختلف از جمله مدیریت ترافیک، حمل‌ونقل، ایمنی، سوانح ترافیکی و آموزش و فرهنگ‌سازی به دبیرخانه رسیده است. این مقالات مدل‌های علمی و کاربردی خوبی ارائه داده‌اند که اگر پشتیبانی شوند، قابلیت تبدیل به طرح‌های عملیاتی را دارند.»

جانشین معاون هماهنگ‌کننده فراجا در پایان با اشاره به حمایت فرمانده کل انتظامی کشور گفت: «سردار رادان، فرمانده محترم کل انتظامی، اعلام کرده‌اند که صد درصد از یافته‌های علمی این همایش حمایت خواهند کرد. امیدوارم این اقدامات تنها به این مرحله ختم نشود و هر یک از این ایده‌ها به طرحی اجرایی در بخش‌های مختلف تبدیل شود تا بتوانیم در آینده شاهد وضعیت بهتری نسبت به امروز باشیم.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha