عفت خسروی زادنبه، مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران شعبه خراسان جنوبی گفت: اصلیترین هدف تاسیس ایسپا «کمک به نظام تصمیمگیری» در کشور بوده است که برای تحقق این مهم، طرحهای نظرسنجی مختلف به سفارش «بخش دولتی»، «بخش خصوصی» و یا به صورت «خویش فرمایی» در این مرکز انجام گرفته است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، وی افزود: ما آثار مثبت و منفی سیاستها و اقدامات حاکمیت را از نظرگاه مردم شناسایی و در اختیار مراجع ذیربط قرار میدهیم.
خسرویزادنبه ادامه داد: ثمره فعالیت جهادگران دانشگاهی در مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) شعبه خراسان جنوبی، اجرای بیش از ۲۰۰ طرح نظرسنجی بوده است که تاکنون طیف وسیعی از نهادها و سازمانهای تصمیمساز در بخش دولتی و شرکتهای خصوصی از نتایج این بررسیها بهرهمند شده اند.
اجرای ۱۰ طرح نظرسنجی درخراسان جنوبی
وی افزود: ایسپا خراسان جنوبی در سال گذشته بیش از ۱۰ طرح نظرسنجی در زمینه های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در سطوح مختلف محلی، منطقه ای و ملی اجرا کرده است که از جمله مهمترین آنها طرح های نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری و بررسی نظرات مردم در خصوص مسائل روز جامعه بوده است.
ایسپا (ispa) که نام آن برگرفته از حروف اول Iranian Students Polling Agency (مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران) است، در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۰ در جهاددانشگاهی تأسیس شد.
کلمه دانشجویان در عنوان مرکز به دلیل اتصال جهاددانشگاهی با دانشگاه است. در عین حال، اجرای طرحهای نظرسنجی، که غالبا مستلزم حضور پرسشگران در میدان برای گردآوری اطلاعات است، بدون کمک دانشجویان آسان نیست. به تعبیری دانشجویان با تکمیل پرسشنامهها سالانه میلیونها اطلاعات ارزشمند و دست اول در اختیار ما قرار میدهند و ضمن کار و کسب درآمد، تجربیاتی ارزشمند در حوزه پژوهش به دست میآورند.
انتهای پیام
نظرات