علیرضا شهرکی امروز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت در آیین تودیع و معارفه فرماندار شهرستان لاشار با بیان اینکه ماموریت اصلی فرمانداران پاسخگویی به مردم و جلب مشارکت حداکثری آنها است، افزود: باید با هم افزایی ظرفیتهای محلی شاهد تحولات مثبت در نقاط مختلف استان پهناور سیستان و بلوچستان باشیم.
وی بیان کرد: اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان نشان از نگاه ویژه دولت وفاق به این خطه دارد چرا که این دیار ظرفیت توسعه و پیشرفت را دارد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این استان از آن جهت مورد توجه دولت چهاردهم قرار گرفته که اولویت امور با اجرایی شدن مصوبات دهه ۸۰ رهبر معظم انقلاب اساس کار قرار گرفته تا رفاه مردم را به دنبال داشته باشد.
وی اظهار کرد: سال گذشته در خیلی از نقاط کشور رقم اعتباری برای تمامی استانها به طور کامل تخصیص پیدا نکرد؛ اما سیستان و بلوچستان مستثنی شد و سهم ۱۰۰ درصدی پروژههای عمرانی خود را اخذ کرد.
شهرکی ادامه داد: سیستان و بلوچستان امروز کارگاه عمرانی در حوزههای زیرساختی، آموزشی، بهداشتی، بزرگراهی و معادن شده؛ در حوزه ریلی کشور و اختصاص ۲۰۰ همت به راه آهن نگاه ویژه دولت به این استان را مشاهده کردیم، اینها از محورهای مهم توسعه این دیار پهناور به شمار میروند.
وی گفت: تکلیف شرکتهای ذیل وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و سایر وزارتخانههایی که شرکت دارند برای سرمایهگذاری در استان مشخص شده تا در بخشهای مختلف صنعتی با سرمایهگذاری گام برداریم.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان تاکید کرد: همچنین طرح عدالت آموزشی استان به عنوان طرح پیشرو در هیات دولت مصوب شده و مدل الگویی برای تمامی دهیاران، بخشداران، فرمانداران و مسوولان مجموعه آموزش و پرورش در سراسر استان باید قرار گیرد، همه مکلف هستند با استفاده از توان خیران و دولت موضوع زیرساختهای آموزشی را مرتفع کنند.
وی اظهار کرد: اختصاص بورسیههای تحصیلی برای ردیفهایی که کمبود نیرو داشتیم در دستور کار قرار گرفته، از آنجایی که مردم سیستان و بلوچستان به دلیل دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی دغدغهمند هستند با دستور رئیس جمهور و مصوبه شورای انقلاب فرهنگی سهمیه بورسیه این استان به سه هزار نفر افزایش یافته و در کنکور امسال اعمال خواهد شد؛ در حوزه آموزش و پرورش نیز سهم استخدام نیروهای متعهد، متخصص و کارآموز در حال رقم خوردن است.
شهرکی افزود: در حوزه امنیت امروز با کمک معتمدان، بزرگان و جوانان امنیت پایدار در سیستان و بلوچستان ایجاد شده، هم اکنون جذب نیروی بلوچ اهل سنت در فراجا و انتظامی رقم خورده و افراد در حال گذراندن دورههای آموزشی هستند، این اقدامات در پی نگاه ویژه دولت برای توسعه این استان در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: فعال شدن بازارچههای مرزی و مراوداتی که صورت گرفته باعث شده کشور و استان خاستگاه توسعه سرمایهگذاری و ترانزیتی در بخش خصوصی قرار گیرد، این از ظرفیتهای سیستان و بلوچستان بوده که ثمرات زیادی برای سایر استانهای کشور به دنبال داشته است.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه مردم استان باید در حوزه بهرهمندی از صنعت، اقتصاد و سرمایهگذاری ورود کنند، گفت: طرح ساماندهی سوخت از موضوعات مهمی بود که با نگاه دولت اجازه اجرایی ساماندهی آن در چارچوب قانون و بهرهمند شدن همه مردم آحاد استان انجام شد.
وی تاکید کرد: سیستان و بلوچستان فرصت برای استراحت ندارد، صداقت به مردم سرلوحه کار قرار گیرد و اگر کسی توان کار ندارد نباید مسوولیتی را بر عهده بگیرد، باید برای جبران عقب ماندگیهای استان گام برداشت که در این زمینه حضور در بین مردم و مشارکت آنان در تمامی برنامهها یک فرصت به شمار میرود.
به گزارش ایسنا، در این مراسم علی قلندرزهی به عنوان سرپرست فرمانداری لاشار معرفی و زحمات گلنسا مبارکی فرماندار سابق این شهرستان تقدیر شد.
انتهای پیام
نظرات