• جمعه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۰:۴۰
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404021913726
  • خبرنگار : 50455

ایسنا گزارش می‌دهد؛

آیین اختتامیه دومین جشنواره «روایت جهاد» در قم برگزار شد

آیین اختتامیه دومین جشنواره «روایت جهاد» در قم برگزار شد

ایسنا/قم آیین اختتامیه دومین جشنواره هنری، ادبی و خبری «روایت جهاد» عصر جمعه ۱۹ اردیبهشت با حضور علیرضا زاکانی شهردار کلانشهر تهران،‌ مسئولان استانی، فعالان جهادی، اصحاب رسانه و خانواده‌های شهددر باغ‌موزه دفاع مقدس استان قم برگزار شد.

علیرضا زاکانی شهردار تهران در این مراسم با اشاره به سخنان رهبر انقلاب گفت: رهبری فرمودند که پیش از انقلاب کار ساده‌تر بود، اما پس از پیروزی انقلاب و در دوران دفاع مقدس، کار به نهایت سختی رسید؛ با این حال تأکید کردند که سختی امروز ما از همه آن دوره‌ها بیشتر است و امروز در میدان جهاد اکبر قرار داریم.

وی افزود: ایشان تصریح کردند که مسیر انقلاب اسلامی قطعاً به پیروزی خواهد رسید، اما این راه ساده نیست و تنها با صبر، مقاومت و میدان‌داری جوانان می‌توان به قله رسید.

زاکانی با اشاره به پیچیدگی‌های امروز انقلاب، سه جریان اصلی در برابر انقلاب اسلامی را معرفی کرد: جریان اول، دشمنان آشکار و ضدانقلاب؛ جریان دوم، کسانی که دین را از سیاست جدا می‌دانند و در ظاهر با انقلاب همراه نیستند؛ و جریان سوم، کسانی که ادعای وفاداری به مکتب امام دارند اما در عمل راهی متفاوت را می‌پیمایند.

شهردار تهران ادامه داد: هر کسی که به خط امام باور دارد، باید نظام اسلامی را اوجب واجبات بداند، نسبت به مستضعفان حساس باشد، در برابر استکبار کوتاه نیاید و تبعیت از ولایت را اصل حرکت خود بداند، در این صورت پیروزی قطعی است.

زاکانی تأکید کرد: امروز دشمن آرزو دارد از ولی فقیه ما اعتبارزدایی کند، مسئولان با یکدیگر دچار اختلاف شوند و مردم به ناکارآمدی دچار شوند؛ اما راه برون‌رفت از مشکلات کشور توجه به ظرفیت‌های داخلی، اتکای به ایمان مردم و وحدت نیروهای انقلابی است.

وی گفت: انقلاب اسلامی دو قدرت بزرگ را به جهان نشان داد؛ قدرت دین و قدرت مردم. هر جا مردم را به میدان آوردیم، بن‌بست‌ها را شکستیم؛ نمونه روشن آن دفاع مقدس است که با حضور مردم، دشمن عقب‌نشینی کرد.

زاکانی افزود: امروز نیز در حوزه اقتصاد و فرهنگ راه نجات کشور همین است؛ فرهنگ باید مردمی شود، اقتصاد باید بر پایه توان داخلی شکل گیرد و مسئولان باید با هم‌افزایی و روحیه انقلابی کشور را به سمت پیشرفت سوق دهند.

وی در پایان با اشاره به نقش برجسته استان قم گفت: قم مادر انقلاب اسلامی است؛ هم اندیشه نورانی حوزه را به جهان عرضه کرده، هم در معنویت پیشتاز بوده و هم در عرصه عمل، الگوی بی‌بدیلی برای حرکت جهادی است.

در ادامه،‌ سردار محمدرضا موحد، فرمانده سپاه استان قم در این آیین ضمن گرامیداشت سالگرد شهدای خدمت و آیت الله رئیسی اظهار کرد: برگزاری اردوهای خدمت رسانی ۱۲۵ هزار نفر روز، خدمت رسانی به ۲۴ استان، رنگ آمیزی ۱۵۵ مدرسه، پرداخت ۲۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال، ترمیم ۷ باب منزل شهدا و ۲۲۳ منزل محروم، انجام ۱۲۵ هزار ۴۰۰ خدمت در قالب نهضت‌های مومنانه، راه‌اندازی هزار کیلووات نیروگاه خورشیدی، لایروبی ۱۳ رشته قنات، آغاز به ساخت ۳۵ باب مدرسه در سایت نهضت ملی مسکن، راه‌اندازی قرارگاه نصر و جمع آوری ۲۰ میلیارد برای بازسازی شهر نبطیه، کاشت ۴۳ هزار اصله نهال، تهیه و توزیع ۵۰ هزار بسته در پویش یلدای مهدوی، اهدای ۱۴ ویلچر برقی به معلولین گوشه‌ای از اقدامات جهادگران بسیج سازندگی است.

فرمانده سپاه استان قم تاکیدکرد: اقدامات جهادی امید را در جامعه زنده می کند و همه باید در کنار هم ایران قوی را بسازیم و قطعا این جشنواره انگیزه جوانان را برای فعالیت‌های جهادی تقویت می‌کند.

همچنین،‌ علیرضا ایراندوست مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم ضمن تبریک ولادت امام رضا(ع) گفت: امسال با استقبال اصحاب هنر و رسانه ۱۸۵۰ اثر در این جشنواره شرکت کردند و این نشان دهنده این است قم شهری با ظرفیت‌های عظیم ادبی، هنری و رسانه‌ای است.

شعرخوانی فاخر مجید تال، شاعر آئینی کشور از دیگر برنامه‌های این مراسم بود؛ در ادامه، از نقاشی تمثال شهید آیت‌الله رئیسی که توسط یکی از هنرمندان استان قم در همان فضای مراسم ترسیم شده بود، با حضور مسئولان رونمایی شد.

به گزارش ایسنا؛ در پایان مراسم، از ۶۶ نفر از برگزیدگان در ۲۳ بخش گوناگون تقدیر شد و لوح یادبود جشنواره به آنان اهدا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha