• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1404022014280
  • خبرنگار : 71567

دبیر نهمین کنگره بین‌المللی رنگ و پوشش تأکید کرد

ضرورت سرمایه‌گذاری برای تربیت نخبگان به منظور رفع مشکل صنایع بزرگ

ضرورت سرمایه‌گذاری برای تربیت نخبگان به منظور رفع مشکل صنایع بزرگ

دبیر نهمین کنگره بین‌المللی رنگ و پوشش با بیان اینکه با زنگ خطر برای تمامی صنایع مرتبط با رنگ مواجه هستیم، گفت: باید سرمایه‌گذاری‌های لازم برای تربیت نخبگان در این زمینه صورت بگیرد؛ چرا که اتکا به نخبگان می‌تواند شرایط فعلی در صنایع رنگ و پوشش را بهبود ببخشد.

به گزارش ایسنا، دکتر علی اصغر صباغ الوانی در نهمین کنگره بین المللی رنگ و پوشش که در مرکز همایش های بین المللی خلیج فارس کیش برگزار شد، از ارائه نزدیک به ۲۰۰ مقاله با حضور کارشناسان در این رویداد علمی تحقیقاتی خبر داد.

وی با بیان اینکه این کنگره به همت پژوهشکده رنگ و پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر، انجمن علمی رنگ، پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر و پژوهشگاه رنگ برگزار شد، گفت: گستره استفاده از رنگها بسیار وسیع است برخی کارخانجات، صنعتگران و بخش ها می توانند در این زمینه نقش مهمی را ایفا و از موقعیت های ایجاد شده در این زمینه استفاده کنند.

دبیر نهمین کنگره بین المللی رنگ و پوشش خاطرنشان کرد: ما در حوزه رنگ و پوشش هم کارخانجات سنتی و هم کارخانجات کاملا فنی و به روز داریم. بر این اساس محصولات این صنایع کاربردهای وسیعی در حوزه های مختلف اعم از چاپ و بسته بندی، نفت و گاز، خودرو، ساختمانی و غیره دارد.

دکتر صباغ الوانی تاکید کرد: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۴ به عنوان سال سرمایه گذاری برای تولید از سوی مقام معظم رهبری توجه به امر تولید بسیار مهم و ضروری است.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس کاملا واضح است که مقام معظم رهبری اهمیت زیادی به موضوع تولید با بها دادن به نخبگان کشور قائل هستند. خوشبختانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر بعنوان یکی از برجسته ترین دانشگاه های صنعتی کشور همواره در تربیت نیروی متخصص و فرهیخته در تمامی رشته های مهندسی کوشا بوده است.

این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: لازم است تعامل صنایع با دانشگاه هایی که در زمینه های پوشش و رنگ فعالیت می کنند، به ویژه دانشگاه صنعتی امیرکبیر و پژوهشکده رنگ و پلیمر این دانشگاه بیش از پیش تقویت شود.

دبیر نهمین کنگره بین المللی رنگ و پوشش افزود: اگر بخواهیم تولیدات باکیفیت در صنایع مختلف داشته باشیم، باید ابتدا نیروی متخصص را در آن زمینه تربیت کنیم که لازمه آن این است که سرمایه گذاری خوبی برای آموزش و توانمدسازی نیروی انسانی که رکن اساسی اقتصاد کلان کشور است، صورت بگیرد.

وی ادامه داد: با هماهنگی میان پردیس بین المللی کیش و انجمن علمی رنگ تصمیم گرفته شد تا این رویداد بین المللی در حوزه رنگ و پوشش در جزیره زیبای کیش برگزار شود تا بتوان راحت تر از حضور مهمانان و پژوهشگران خارجی بهره مند شد.

وی گفت: به اعتقاد بنده در حال حاضر با زنگ خطر برای تمامی صنایع مرتبط با رنگ مواجه هستیم. بنابراین تربیت نخبگان و تسهیل شرایط ورود آنها به صنایع مرتبط می بایست بیش از پیش جدی گرفته شود.

صباغ الوانی اظهار کرد: امیدواریم با هم اندیشی که در این کنگره میان اساتید، پژوهشگران و متخصصان رنگ و پوشش صورت می گیرد، زمینه همکاری بیشتر میان دانشگاه و صنعت در حوزه دانش مهندسی رنگ فراهم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha