نادرقلی ابراهیمی، ۲۰ اردیبهشت در جلسه بررسی وضعیت تنش آبی شهر اراک اظهار کرد: با انتقال پساب و تکمیل شبکه آبیاری قطرهای، مشکل فضای سبز شهر اراک حل میشود که نیازمند جدیت و همت ویژهای از سوی شهرداری اراک است.
وی با اشاره به پیشبینی ۲۰ همت اعتبار برای اتصال ۳۰ هزار چاه آب کشاورزی مشاعی به برق خورشیدی در قانون بودجه سال جاری گفت: سهم هر استان، هزار چاه آب است و فعلا بانک کشاورزی، بانک عامل برای اعطای تسهیلات است که بایستی هر چه زودتر از این فرصت استفاده کنیم.
ابراهیمی با تاکید بر ضرورت کشت سبزی و صیفی در سیستمهای گلخانهای به جهت کاهش مصرف انرژی تصریح کرد: واحدهای پرورش ماهی و مرغداریها نباید مشمول قطعی برق شوند و کشاورزان نیز نباید مشمول قطعی برق طولانی مدت شوند.
وی با بیان اینکه ۶۷ درصد برق مصرفی استان مربوط به صنعت است اضافه کرد: بخش صنعت تکلیف قانونی دارد تا سالیانه ۵ درصد برق مورد نیاز خود را از طریق انرژی خورشیدی تامین کند. بنده به عنوان ناظر به این موضوع ورود پیدا میکنم تا اجرایی شود.
ابراهیمی با بیان اینکه امسال، پنجمین سال خشکسالی است گفت: شهرهای اراک و ساوه جزو شهرهای دارای تنش آبی هستند که ضرورت دارد مدیریت منابع و مصارف انجام و نحوه تامین آب مورد نیاز مشخص شود.
نماینده مردم اراک با تاکید بر اینکه طبق الزام قانون، صنایع باید از آبهای برگشتی و پساب استفاده کنند گفت: از وزیر نیرو و استاندار درخواست کردم تا پیگیر باشند که حقابههایی که به هر دلیل در سنوات گذشته از استان مرکزی گرفته شده، جبران شود. در جلسه اخیر با وزیر نیرو نیز پیشنهاد طرح تامین آب پایدار اراک برای ۵۰ سال آینده را ارائه کردیم تا مصوب شود.
انتهای پیام
نظرات