• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۴
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404022014455
  • خبرنگار : 50598

حفر ۱۳ حلقه چاه آب جدید برای تامین آب شرب اراک

حفر ۱۳ حلقه چاه آب جدید برای تامین آب شرب اراک

ایسنا/مرکزی نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حفر ۱۳ حلقه چاه آب جدید به منظور تامین آب شرب اراک گفت: قسمتی از آب شرب مورد نیاز اراک از طریق چاه‌های در اختیار دستگاه‌ها مثل اوقاف و شهرداری تامین خواهد شد.

نادرقلی ابراهیمی، ۲۰ اردیبهشت در جلسه بررسی وضعیت تنش آبی شهر اراک اظهار کرد: با انتقال پساب و تکمیل شبکه آبیاری قطره‌ای، مشکل فضای سبز شهر اراک حل می‌شود که نیازمند جدیت و همت ویژه‌ای از سوی شهرداری اراک است.

وی با اشاره به پیش‌بینی ۲۰ همت اعتبار برای اتصال ۳۰ هزار چاه آب کشاورزی مشاعی به برق خورشیدی در قانون بودجه سال جاری گفت: سهم هر استان، هزار چاه آب است و فعلا بانک کشاورزی، بانک عامل برای اعطای تسهیلات است که بایستی هر چه زودتر از این فرصت استفاده کنیم.

ابراهیمی با تاکید بر ضرورت کشت سبزی و صیفی در سیستم‌های گلخانه‌ای به جهت کاهش مصرف انرژی تصریح کرد: واحدهای پرورش ماهی و مرغداری‌ها نباید مشمول قطعی برق شوند و کشاورزان نیز نباید مشمول قطعی برق طولانی مدت شوند.

وی با بیان اینکه ۶۷ درصد برق مصرفی استان مربوط به صنعت است اضافه کرد: بخش صنعت تکلیف قانونی دارد تا سالیانه ۵ درصد برق مورد نیاز خود را از طریق انرژی خورشیدی تامین کند. بنده به عنوان ناظر به این موضوع ورود پیدا می‌کنم تا اجرایی شود.

ابراهیمی با بیان اینکه امسال، پنجمین سال خشکسالی است گفت: شهرهای اراک و ساوه جزو شهرهای دارای تنش آبی هستند که ضرورت دارد مدیریت منابع و مصارف انجام و نحوه تامین آب مورد نیاز مشخص شود.

نماینده مردم اراک با تاکید بر اینکه طبق الزام قانون، صنایع باید از آب‌های برگشتی و پساب استفاده کنند گفت: از وزیر نیرو و استاندار درخواست کردم تا پیگیر باشند که حقابه‌هایی که به هر دلیل در سنوات گذشته از استان مرکزی گرفته شده، جبران شود. در جلسه اخیر با وزیر نیرو نیز پیشنهاد طرح تامین آب پایدار اراک برای ۵۰ سال آینده را ارائه کردیم تا مصوب شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha