منصور شیشهفروش در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به مصوبات کارگروه ملی سازگاری با کمآبی، از امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت خروجی سد زایندهرود افزایش یافته و آب در بستر رودخانه زایندهرود برای تأمین آب نوبت آخر و چهارمین مرحله توزیع آب کشت غلات پاییزه کشاورزان حوضه زایندهرود رهاسازی میشود. مدیریت بحران استان اصفهان بهمنظور پیشگیری از وقوع حوادث محتمل در مسیر رودخانه و کانالها، دستورالعملهای ایمنی را صادر نموده است.
وی افزود: از گردشگران و ساکنین مناطق حوضه زایندهرود خواستارم که از هرگونه استقرار، توقف و تردد در بستر رودخانه زایندهرود و مسیر کانالهای آبی، همچنین توقف خودروها و برپایی چادرهای مسافرتی در بستر رودخانه خودداری کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: عوامل شرکت آب منطقهای، میربانها، میراث فرهنگی و گردشگری، شهرداریها و دهیاران شهرها و روستاهای مسیر رودخانه و مجاری آبی باید با اطلاعرسانی، آموزش و نظارت دقیق بر اجرای برنامه توزیع آب، به رفع موانع و پیشگیری از وقوع حوادث همکاری کنند.
شیشهفروش تصریح کرد: ظرفیت اکنون سد زایندهرود ۳۷۶ میلیون متر مکعب است که نسبت به میانگین بلندمدت ۵۹ درصد کاهش دارد و میزان پر بودن سد در حال حاضر ۳۰ درصد است. میانگین بارندگی استان در تمامی ایستگاهها از مهر ۱۴۰۳ تا کنون ۱۱۴ میلیمتر است که نشاندهنده کاهش ۳۸ درصدی نسبت به میانگین بلندمدت است.
وی در پایان متذکر شد: صرفهجویی و اعمال روشهای مصرف بهینه آب در تمامی بخشهای مصرف ضروری است.
انتهای پیام
نظرات