• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۸
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1404022014544
  • خبرنگار : 71498

قرارداد فشارافزایی پارس جنوبی باید زودتر ابلاغ و تنفیذ شود 

قرارداد فشارافزایی پارس جنوبی باید زودتر ابلاغ و تنفیذ شود 

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) گفت: با توجه به اهمیت فوق‌العاده بالای زمان در طرح فشار افزایی، از کارفرما درخواست داریم در ابلاغ و تنفیذ قراردادها تسریع کنند.  

به گزارش ایسنا، سردار عبدالرضا عابد، امروز در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران در نشستی خبری  با اشاره به نقش قرار گاه در طرح فشار افزایی گاز پارس جنوبی گفت: طرح فشار افزایی گاز پارس جنوبی طرحی راهبردی و بسیار مهم است که با اجرایی شدن این طرح، از تشدید ناترازی انرژی جلوگیری خواهد شد، این طرح توسط کارفرمای که شرکت ملی نفت بوده به ۷ هاب تقسیم بندی شده و ۲ هاب از این ۷ هاب توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) اجرا می شود.

وی افزود: پیگیری‌ها و جلسات زیادی با کارفرما داشته‌ایم و تمام تلاشمان این بود که به شرکت ملی نفت کمک کنیم بهترین طراحی و بهترین سناریو برای اجرای طرح فشار افزایی انتخاب شود که این امر محقق شد؛ بدین صورت که شرکت ملی نفت با هوشمندی کامل طرح را به گونه‌ای پیش برد که در این طرح حداکثر استفاده از توان داخل و ساخت داخل خواهد شد.  

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) با بیان اینکه در ادامه و پس از امضاء قرادادهای طرح فشار افزایی، قرارگاه با توان فنی و مهندسی و زیرساخت‌های در اختیار، از جمله یاردهای شرکت صدرا دربوشهر اعلام آمادگی خود را برای شروع بکار به شرکت ملی نفت اعلام کرد، گفت: البته با هماهنگی کارفرمابرخی کارهای قابل انجام در حوزه مهندسی و منبع یابی، مذاکره با سازندگان کالا و تجهیزات و آماده‌سازی یارد صدرا در جنوب را شروع کرده‌ایم.  

وی با بیان اینکه این مقدار از کار که شروع کرده‌ایم با توجه به اهمیت فوق‌العاده بالای زمان در طرح فشار افزایی، از نظر خودمان اصلاً رضایت بخش نیست، گفت: در این راستا از کارفرمای درخواست داریم در ابلاغ و تنفیذ قراردادها تسریع کنند.

سردار عابد با بیان اینکه در حال حاضر قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) حدود ۴۰۰ پروژه فعال در دست اجراء دارد که با بکارگیری حدود ۱۰۰۰ پیمانکار، مشاور و سازنده تجهیزات این پروژه‌ها اجراء می‌شوند، گفت: از جمله پروژه‌های راهبردی و بزرگ قرارگاه می‌توان به پالایشگاه بنزین‌سازی مهر خلیج فارس اشاره کرد.

وی افزود: پالایشگاه ستاره خلیج فارس با ظرفیت تولید روزانه ۴۱ میلیون لیتر بنزین که بزرگترین پالایشگاه در نوع خود در دنیا بوده، قبلاً توسط قرارگاه ساخته شده و در حال بهره‌برداری است، اظهار کرد: پالایشگاه مهر خلیج فارس هم با ظرفیت تولید روزانه ۱۲ میلیون لیتر توسط این قرارگاه در حال ساخت است که با به بهره‌برداری رسیدن این پالایشگاه در آینده نزدیک کمک شایانی به رفع ناترازی و جلوگیری از خروج ارز از کشور برای تامین بنزین خواهد شد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) با بیان اینکه  پروژه بسیار راهبردی و مهم دیگر که طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید؛ راه‌آهن چابهار به زاهدان است، گفت: این خط ریلی با ظرفیت جابجایی سالیانه حدود ۱ میلیون تن بار و ۲ میلیون مسافر نقش بسیار بزرگی در توسعه استان سیستان و بلوچستان وهم چنین درآمدزایی برای کشور از محل ترانزیت کالا خواهد داشت.

سردار عابد با بیان اینکه پروژه آبرسانی به زاهدان و شهرهای اطراف از دشت تهلاب توسط قرارگاه در حال اجرا است، گفت: با بهره‌برداری از این طرح سالانه حدود ۴۷ میلیون متر مکعب از دشت تهلاب به شهر زاهدان و شهرهای اطراف آبرسانی خواهد شد که دستاورد بسیار مهمی برای هموطنانمان در استان سیستان و بلوچستان است.

سردار عابد با بیان اینکه پروژه راهبردی دیگر قرارگاه احداث جاده جلفا آقبند است که یک جاده ترانزیتی محسوب شده و ضمن توسعه روابط کشور با همسایگان شمالی، ارزآوری مناسبی از محل ترانزیت کالا ایجاد می‌کند، اظهار کرد: در بخش دریایی، قرارگاه تعداد زیادی پروژههای ساخت بنادر، اسکله، آبگیر، لایروبی بنادر و ساخت کشتی در جنوب و شمال کشور در دست اجراء دارد.

وی گفت: در حوزه ICT هم تعدادی پروژه مهم و راهبردی با هدف پایدار سازی و همچنین توسعه شبکه‌ها و زیر ساخت‌های ارتباطی توسط این قرارگاه در حال اجراء است.

سردار عابد با بیان اینکه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) پیمانکار قطعه دوم خط انتقال آب جایگزین از سد طالقان به البرز و تهران است، گفت: خط انتقال موجود با قطر ۱۱۰۰ میلیمتر که بیش از ۷۰ سال قدمت دارد دچار فرسودگی شده و قابلیت تحمل فشار آب با دبی تخصیص داده شده برای تهران و البرز را ندارد.  

وی افزود: بر اساس مطالعات وزارت نیرو این خط فرسوده نیاز به جایگزین شدن با خط جدید با قطر ۲۰۰۰ میلیمتر دارد؛ از طرفی با پایش اطلاعات منابع آب در ۱۰ سال گذشته، پایدارترین منبع آبی دو استان البرز و تهران در حال حاضر، سد طالقان است که این مطالب اهمیت اقدام سریع در اجرای این خط لوله برای رفع تنش آبی در استان‌های البرز و تهران را نشان می‌دهد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) با بیان اینکه با توجه به اهمیت بسیار زیاد اجرای سریع این خط لوله، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) ماشین آلات و تجهیزات بسیار زیادی را در این پروژه به کارگیری کرده و در هر نقطه ای که رفع معارضین آن توسط کارفرما انجام شده، گفت: اکیپ‌های کاری را مستقر کرده ایم؛ بطوریکه تمام جبهه‌های کاری آزاد شده بلافاصله شروع به کار می شود و عملیات اجرایی آن در سریع ترین زمان ممکن به پایان می‌رسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha