نوید خاصهباف، در گفتوگو با ایسنا، با تشریح سرانجام پروژه «هزار و یک شهر»، گفت: تهران با مشکل سرانههای تفریحی مناسب مواجه است و از پروژههای قابل توجه تهران پروژه هزار و یک شهر، در منطقه ۲۲ است که طی قرارداد اولیه در سال ۹۱ منعقد شده بود و به دلیل عدم وجود سند مالکیت زمین، این پروژه سالها متوقف شده بود. بعد از آن هم مشکلات حقوقی و ادعاهای مختلف از سوی نهادهای دولتی و محیط زیست مانع از پیشرفت پروژه شد.
وی افزود: شهرداری بعدها پروژهای مشابه به نام ایران مال را آغاز کرد که به عنوان رقیب تجاری پروژه هزار و یک شهر مطرح شد و این امر باعث شد سرمایهگذار پروژه اولیه تمایلی به ادامه کار نداشته باشد.
خاصهباف افزود: با مذاکرات متعدد و تغییراتی در طرح پروژه، تصمیم بر آن شد که بخشهایی از پروژه به فضاهای آموزشی و مسکونی اختصاص یابد تا پروژه اقتصادیتر شود. اکنون مصوبات لازم از کمیسیون ماده ۵ اخذ شده و در حال حاضر منتظر اخذ مجوز از شورای اسلامی شهر تهران هستیم و پس از دریافت این مجوز، قرارداد جدیدی منعقد خواهد شد که هم برای شهرداری و هم برای سرمایهگذار سودمند باشد. توافق شده که سرمایهگذار بلافاصله پس از اخذ مجوز، عملیات اجرایی را آغاز کنند.
وی همچنین درباره بخش تفریحی پروژه هزار و یک شهر نیز خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از پروژه هزار و یک شهر به احداث شهربازیهای و تمپارکهای مدرن اختصاص خواهد یافت که ضمن جذب گردشگران، فرصتهای شغلی و اقتصادی نیز ایجاد خواهد کرد. این بخشها شامل پارکهای تفریحی برای خانوادهها، مراکز سرگرمی برای کودکان و نوجوانان و تمپارکهای موضوعی خواهند بود که با هدف ایجاد فضایی مناسب برای تفریح و سرگرمی شهروندان طراحی خواهند شد.
انتهای پیام
نظرات