• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404022114670
  • خبرنگار : 51012

به همت جهاددانشگاهی واحد اصفهان برگزار می‌شود؛

اختتامیه جشنواره داستان زاینده‌رود با بزرگداشت ضیاء موحد در اصفهان

اختتامیه جشنواره داستان زاینده‌رود با بزرگداشت ضیاء موحد در اصفهان

ایسنا/اصفهان اختتامیه پنجمین دوره جشنواره دانشجویی داستان کوتاه زاینده‌رود با بزرگداشت ضیاء موحد، استاد فلسفه و منطق، شاعر و از اعضای جنگ اصفهان برگزار می‌شود.

اختتامیه پنجمین دوره جشنواره دانشجویی داستان کوتاه زاینده‌رود با بزرگداشت ضیاء موحد، استاد فلسفه و منطق، شاعر و از اعضای جنگ اصفهان از سوی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان ۲۴ اردیبهشت‌ ساعت ۱۷ در تالار صائب دانشکده ادبیات دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

نکته شاخص این دوره، برگزاری بزرگداشت دکتر ضیاء موحد، شاعر، منطق‌دان و پژوهشگر برجسته ایرانی است. دکتر موحد، زاده‌ی ۱۳۲۱ در اصفهان، با آثاری همچون «منطق جدید»، «شعر و شناخت»، «سعدی» و مجموعه‌های شعری نظیر «آوازهای آبی» تأثیر عمیقی بر شعر معاصر و فلسفه زبان در ایران نهاده است. آثار او تلفیقی از دقت منطقی و لطافت شاعرانه‌اند که نسل‌های مختلف از شاعران و پژوهشگران از آن بهره‌مند شده‌اند. 

داوری این دوره از جشنواره را سه چهره سرشناس داستان‌نویسی معاصر ایران بر عهده دارند؛ علی خدایی، نویسنده شناخته‌شده و خالق کتاب‌هایی چون «تمام زمستان مرا گرم کن»، «آدم‌های چهارباغ» و «سینگورینگ» که با نثر موجز و نگاه انسان‌گرایانه‌اش، جایگاهی ویژه در ادبیات امروز ایران دارد. 

ناهید طباطبایی، نویسنده و مترجم ایرانی است که سال‌های زیادی در عرصه‌ نویسندگی و ترجمه‌ ادبیات داستانی فعالیت داشته است. کتاب‌های تألیفی او تاکنون به زبان‌های مختلفی ترجمه شده‌اند. «چهل سالگی» و «حضور آبی مینا» از بهترین آثار ناهید طباطبایی به‌شمار می‌آیند. 

زهرا نصر، نویسنده معاصر اهل اصفهان است. وی تا کنون چند داستان کوتاه و رمان به چاپ رسانده است. 

 پنجمین دوره جشنواره اکنون به‌صورت منطقه‌ای بین استان‌های اصفهان، یزد و چهارمحال بختیاری برگزار می‌شود.

جشنواره زاینده‌رود که به همت جهاد دانشگاهی اصفهان پایه‌گذاری شده، در دوره‌های پیشین بستری جدی برای معرفی و رشد استعدادهای جوان در حوزه داستان کوتاه بوده و امسال نیز با استقبال گسترده دانشجویان سراسر کشور روبه‌رو شده است. این رویداد فرهنگی علاوه بر معرفی برگزیدگان و اعطای جوایز، محفلی برای تبادل اندیشه، آشنایی با جریان‌های تازه در داستان‌نویسی و تجلیل از بزرگان ادبیات معاصر خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha