• یکشنبه / ۲ آذر ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404090201198
  • خبرنگار : 51033

پوکر تیم دوچرخه‌سواری سپاهان در قهرمانی پیست

پوکر تیم دوچرخه‌سواری سپاهان در قهرمانی پیست

ایسنا/اصفهان سپاهان برای چهارمین سال پیاپی قهرمان دوچرخه سواری پیست شد.

رکاب‌زنان تیم فولاد مبارکه سپاهان اصفهان موفق شدند برای چهارمین بار پیاپی، قهرمان لیگ برتر دوچرخه‌سواری پیست باشگاه‌های کشور شوند.

رکاب‌زنان این تیم در آخرین مرحله از لیگ برتر امسال به میزبانی پیست مجموعه ورزشی آزادی تهران در ماده‌ها و رشته‌های مختلف ۹ مدال با بیشترین سهم مدال طلا به‌دست آوردند تا مجموع امتیازات‌شان بیشتر از تیم‌های رعد پدافند هوایی و گل‌گهر سیرجان شود و قهرمانی به این تیم برسد.

به گزارش ایسنا، تیم دوچرخه‌سواری جاده سپاهان نیز امسال در لیگ برتر پس از ملوان بندرانزلی نایب‌قهرمان شد و جوانان این باشگاه هم در لیگ برتر جاده به مقام سوم دست یافتند تا در نهایت با یک قهرمانی، یک نایب‌قهرمانی و یک سومی پرونده مسابقات امسال بسته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha