• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1404022114997
  • خبرنگار : 71498

مدیر سامانه هوشمند سوخت:

کارت سوخت فعلا حذف نمی‌شود/ انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی زمان‌بر است

کارت سوخت فعلا حذف نمی‌شود/ انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی زمان‌بر است

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی ایران در خصوص جایگزینی کارت‌های سوخت با کارت بانکی توضیح داد: در قانون بودجه ۱۴۰۴، انتقال سهمیه سوخت از کارت سوخت به کارت بانکی آمده، اما این طرح چالش‌هایی دارد که باید برطرف شود و اجرای آن زمان‌بر خواهد بود؛ بنابراین فعلا دلیلی برای حذف کارت سوخت وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، عباس باصفا با اشاره به جدیدترین روش ثبت درخواست برای کارت سوخت اظهار کرد: جدیدترین روش دریافت کارت سوخت، از طریق سایت fcs.niopdc.ir است. مراجعه‌کنندکان می‌توانند رهگیری کارت‌ها را نیز از همین وب‌سایت انجام دهند. درخواست برای دریافت کارت‌های المثنی پیش از این حدود ۴۰  تا ۵۰ روز زمان می‌برد، در حال حاضر با طراحی سایت و در معماری جدید، این فرآیند به کمتر از ۱۰ روز رسیده‌ است.

وی همچنین ادامه داد: مردم با مراجعه به وب‌سایت و انجام احراز هویت، می‌توانند کارت خود را رهگیری کنند. رمز کارت‌های سوخت نیز که پیش از این چهار رقم آخر کد ملی بود، اکنون به‌صورت رندوم برای مالک اصلی پیامک می‌شود. در صورت پیامک نشدن نیز مالک اصلی می‌تواند با مراجعه به سایت fcs رمز کارتش را مشاهده کند.

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه در حال حاضر کارت سوخت‌ها ماهانه ۶۰ لیتر با نرخ ۱۵۰۰ تومانی و ۱۰۰ لیتر با نرخ ۳۰۰۰ تومانی شارژ می‌شود، گفت: درخواست ما از هموطنان این است که حتما از کارت‌های شخصی خود استفاده کنند. زیرا بخش زیادی از قاچاق سوخت از کارت‌های آزاد یا اضطراری در جایگاه‌های سوخت انجام می‌شود. در صورت استفاده مصرف‌کنندگان از کارت‌های شخصی، می‌توان به مرور زمان کارت های اضطراری در جایگاه‌ها را کاهش داد.

باصفا با بیان اینکه باید کارت‌های اضطراری را در جایگاه‌ها رصد کرد، گفت: از آنجایی‌که قاچاق سوخت عمدتا به‌دلیل مشکلاتی که در خصوص کارت‌های سوخت وجود دارد، اتفاق می‌افتد، ما در معماری جدید سامانه هوشمند سوخت، بسیاری از این مشکلات را برطرف کردیم. یعنی افراد برای استفاده از سهیمه سوخت خود می‌توانند از روش‌های مختلف اپلیکیشن موبایل، ووچر بانکی یا توکن و کارت سوخت فیزیکی استفاده کنند و این موضوع باعث حل بسیاری از مشکلات شده‌است.

بنا بر اعلام شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، وی در خصوص جایگزینی کارت‌های سوخت با کارت بانکی توضیح داد: در قانون بودجه ۱۴۰۴، انتقال سهمیه سوخت از کارت سوخت به کارت بانکی آمده بود. با وجود این، این طرح چالش‌هایی دارد که باید برطرف شود، اما اجرای آن زمان‌بر خواهد بود؛ بنابراین فعلا کارت سوخت حذف نمی‌شود.

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی ایران در پایان خاطرنشان کرد: ما در این خصوص جلساتی را با سازمان برنامه و بودجه، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان‌های ذینفع برگزار می‌کنیم؛ زیرا در این خصوص مشکلات پدافندی وجود دارد و ملاحظات امنیتی باید رعایت شود. با برطرف شدن ایرادات این طرح اجرا خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۱ ۱۹:۱۵

کارت سوخت و بانکی یکی شوند تا در برابر حمله سایبری مقاوم سازی شود و در زمان سوخت گیری همزمان پول سوخت کسر گردد و دیگر نیازی به دو مرحله سوختگیری و بعد پرداخت پول نباشد.

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۱ ۲۲:۴۳

بنظرم نیازی هم به این طرحهای آزمون و خطا نیست. کارت سوخت الان بدون مشکل و در فرایند چرخه سوخت جا افتاده و مردم برای نقل و انتقال خودرو هم علاوه بر انتقال سند، با انتقال کارت سوخت بمام خریدار عملا در معامله سهیم می باشد!!!

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۲ ۰۰:۴۷

اگر کارت سوخت کارت بانکی شود خیلی مشکل دارد. طرف ماشین را می فروشد با کارت بانکی اش چه اتفاق می افتد؟ ماشین دست فرد دیگر باشد کارت بانکی چه می شود؟ و ده ها مشکل دیگر

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۲ ۱۳:۳۳

طرح خوبی نیسته شاید یه ماشین تعویض پلاک نشده این بنده خدمتکار کنه که ماشین به نام صاحب قبلی این ماشینه