• دوشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۰:۰۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404022216161
  • خبرنگار : 50176

رئیس هیئت دوومیدانی لرستان:

لرستان مهد پرتاپ‌های ایران است

لرستان مهد پرتاپ‌های ایران است

ایسنا/لرستان رئیس هیئت دوومیدانی لرستان، این استان را «مهد پرتاپ‌های ایران» توصیف کرد.

سیاوش سپهوند دوشنبه ۲۲ اردیبهشت‌ در دیدار جمعی از نخبگان ورزشی هیئت دو ومیدانی استان لرستان با فرماندار خرم‌آباد که به منظور بررسی مسائل و مشکلات حوزه ورزش دو و میدانی و انتظارات خود از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، ضمن قدردانی از فرماندار خرم‌آباد به خاطر اهمیتی که برای ورزش و ورزشکاران به ویژه دوومیدانی‌کاران قائل است، گفت: لرستان در رشته دوومیدانی نه تنها در سطح کشور بلکه در سطح المپیک و بین‌المللی نیز موفقیت‌های زیادی کسب کرده است.

وی لرستان را مهد پرتاپ‌های ایران دانست و افزود: ورزش دو و میدانی مادر ورزش‌هاست و خوشبختانه لرستان در رشته‌های دو، پرتاپ نیزه و دیسک قهرمانان خوبی در رده‌های نوجوانان و بزرگسالان دارد.

او ادامه داد: در رقابت‌های دو و میدانی قهرمانی بزرگسالان کشور در بخش آقایان و بانوان که اخیرا به میزبانی استان گیلان و در شهر رشت برگزار شد، چندین رتبه برتر این دوره از مسابقات توسط ورزشکاران لرستانی کسب شد.

سپهوند با اشاره به حضور چند تن از دوومیدانی‌کاران لرستانی در مسابقات آسیایی و المپیک از جمله کشور عربستان، بحرین و کره از فرماندار مرکز استان خواست ورزشکاران نوجوان لرستانی که در مسابقات آسیایی به میزبانی کشور عربستان موفق به کسب مدال شده‌اند، طی آیینی تجلیل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha