• سه‌شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404022316344
  • خبرنگار : 71588

شهادت یک خبرنگار فلسطینی دیگر در حملات رژیم اشغالگر به بیمارستانی در خان‌یونس

شهادت یک خبرنگار فلسطینی دیگر در حملات رژیم اشغالگر به بیمارستانی در خان‌یونس

منابع خبری امروز (سه‌شنبه) از شهادت یک خبرنگار فلسطینی دیگر در نتیجه حملات رژیم اشغالگر به مجتمع پزشکی ناصر در شهر خان‌یونس خبر دادند.

به گزارش ایسنا، در بحبوحه تداوم جنایات ارتش رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان و اصحاب رسانه‌ای در نوار غزه، «حسن اصلیح» خبرنگار فلسطینی بامداد امروز سه‌شنبه، در جریان حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مجتمع پزشکی ناصر در شهر خان‌یونس به شهادت رسید.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، این حمله رژیم صهیونیستی در حالی صورت گرفت که حسن اصلیح به منظور درمان و معالجه جراحت‌های ناشی از یک ترور نافرجام پیشین در بخش سوختگی‌های بیمارستان بستری بود.

در همین راستا، منابع بیمارستانی اعلام کردند که در پی این حمله اشغالگران صهیونیست، بخش مربوط به سوختگی‌های بیمارستان ناصر مستقیماً هدف قرار گرفت و طی آن چند تن دیگر نیز مجروح شدند.

شاهدان عینی نیز گفتند که هواپیماهای رژیم صهیونیستی ساختمان «الاستقلال» در این مجموعه درمانی را با چندین موشک هدف قرار دادند.

از سوی دیگر، دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه اعلام کرد که با شهادت حسن اصلیح، شمار خبرنگاران شهید از ابتدای جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه به ۲۱۵ نفر رسیده است.

این دفتر با الفاظ شدیداللحنی هدف قرار دادن و ترور خبرنگاران و اصحاب رسانه را محکوم کرد و این اقدام را تروریسم هدفمند علیه اصحاب رسانه توصیف کرده است.

دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه در ادامه از اتحادیه بین‌المللی روزنامه‌نگاران و اتحادیه خبرنگاران عرب خواست که این جنایات سیستماتیک علیه روزنامه‌نگاران و کارکنان در بخش رسانه‌های فلسطینی در نوار غزه را محکوم کنند.

این دفتر همچنین تاکید کر: ما دشمن صهیونیستی، دولت آمریکا و کشورهای حامی رژیم اشغالگر را مسؤول کامل ارتکاب این جنایت شنیع و وحشیانه می‌دانیم.

دفتر رسانه‌ای دولتی غزه همچنین از جامعه جهانی و سازمان‌های بین‌المللی خواست که جنایات اشغالگران را محکوم کرده، مانع ارتکاب جنایت‌های آنها شوند و در دادگاه‌های بین‌المللی به خاطر جنایات بی‌وقفه‌شان آنها را بازخواست کنند.

این دفتر در پایان تاکید کرد: ما همچنین خواستار این هستیم که برای توقف جنایت نسل‌کشی، حفاظت از روزنامه‌نگاران و اصحاب رسانه در نوار غزه و نیز توقف جنایت کشتار و ترور آنها، فشارهای جدی و مؤثری بر اشغالگران اعمال کنند.

ترور خبرنگاران و اهالی رسانه از ابتدای جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه تاکنون، در چارچوب جنایات سیستماتیک رژیم صهیونیستی علیه تیم‌های غیرنظامی، با هدف کتمان واقعیت و ممانعت از افشای جنایات این رژیم در جهان قرار دارد.

با وجود گذشت ماه‌ها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است. همچنین این رژیم مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه می‌شود و تمام گذرگاه‌ها را بسته و این منطقه را در محاصره کامل قرار داده است.

به‌رغم جنایت‌های گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه می‌شوند.

پس از ۲ ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتش‌بس پیشین، ۳۳ زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود ۱۸۰۰ اسیر فلسطینی به تل‌آویو تحویل داده شدند.

با وجود مخالفت بسیاری از خانواده‌های زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» می‌خواند، به‌عنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha