سیدستار هاشمی، در پیامی به سیوسومین کنفرانس ملی مهندسی برق که امروز سهشنبه ۲۳ اردیبهشت به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: این گردهمایی علمی و تخصصی نماد تلاش نوآوری و تعهد جامعه مهندسی برق است.
وی افزود: مهندسی برق از آغاز قرن بیستم تا امروز همواره پیشران تحول و توسعه در عرصههای مختلف صنعتی، اجتماعی و اقتصادی بوده است و امروز نیز در عصر دیجیتال، مهندسی برق با پیوند عمیق با فناوریهای نوین همچون هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، شبکههای ۵G، رایانش ابری و انرژیهای تجدیدپذیر، در قلب توسعه پایدار و هوشمند کشورها قرار گرفته است.
وزیر ارتباطات و فناوری با اشاره به اینکه سیاستهای کلان کشور بر پایه تحول دیجیتال و توسعه زیرساختهای فناورانه استوار شده است، ادامه داد: توسعه فیبرنوری، گسترش شبکههای مخابراتی، ایجاد زیرساختهای دادهای، مخابرات فضایی و حرکت به سوی دولت هوشمند از جمله اقدامات مهمی است که به پشتوانه تخصص و دانش مهندسان برق و فناوری اطالعات کشور محقق شده است.
هاشمی ادامه داد: امروز در کنار چالشهای جهانی نظیر امنیت سایبری، پایداری انرژی و مدیریت کلان داده، فرصتهای بینظیری، نیز پیش روی ماست و تلفیق مهندسی برق با علوم داده، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، مسیرهای جدیدی برای نوآوری، بهینهسازی مصرف انرژی، پیشبینی خرابی تجهیزات و ارتقای کیفیت خدمات به وجود آورده است.
وی تصریح کرد: ایران عزیز ما، با برخورداری از استعدادهای بینظیر و ظرفیتهای علمی بالا میتواند در این مسیر به الگویی موفق تبدیل شود، در همین راستا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حمایت از طرحهای نوآورانه، ایجاد شبکه اقتصاد دیجیتال، پارکهای فناوری اطلاعات و ارتباطات و تقویت دیپلماسی فناوری را در اولویت کاری خود قرار داده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اضافه کرد: امسال از رساله تا توسعه محصولات کلیدی شما در حوزههای هوش مصنوعی و هوشمندسازی حمایت بیش از پیش میکنیم.
هاشمی با تاکید بر اینکه آینده روشن است؛ اگر با هم با دانش، تخصص و تعهد به سوی آن حرکت کنیم، خاطرنشان کرد: از همه اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و فعالان حوزه مهندسی برق دعوت میکنم با بهرهگیری از ظرفیتهای این کنفرانس، به تبادل ایدهها، شکلدهی به پروژههای مشترک و ایجاد افقهای نو در عرصه دانش و فناوری بپردازند.
انتهای پیام
نظرات