این رویداد علمی میزبان جمعی از نخبگان حوزه پیوند اعضا از کشورهای منطقه اوراسیا، اروپا و خاورمیانه است تا به بررسی آخرین دستاوردها و چالشهای پیشروی این شاخه حیاتی از پزشکی بپردازند.
در اولین روز این کنگره، نشستهای تخصصی متعددی در محورهای کلیدی علم پیوند اعضا برگزار شده و میشوند.
محورهای روز نخست این کنگره بینالمللی شامل پیوند کبد و روشهای جراحی مرتبط است که متخصصانی از ایران، اسپانیا و سوئد در این نشست به تبادل نظر پیرامون تکنیکهای نوین جراحی کبد و راهکارهای گسترش دامنه اهداکنندگان با هدف افزایش موفقیت این عمل نجات بخش خواهند پرداخت.
در ادامه این نشستها، گسترش دامنه اهداکنندگان و پیوند کلیه نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت که در این نشست، جدیدترین یافتههای پژوهشی از کشورهای روسیه، ازبکستان و تاجیکستان در این حوزه ارائه میشود و شرکتکنندگان به بحث و تبادل نظر درباره چالشها و راهکارهای ارتقای نتایج پیوند کلیه میپردازند.
پیوند روده و پیوند چند عضوی از دیگر نشستهای علمی این کنگره بینالمللی است که در آن، روشهای نوین جراحی و مدیریت بیماران پس از انجام پیوند روده و پیوند چند عضو، با حضور و مشارکت متخصصان بینالمللی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
نشست علمی پیوند قلب و ریه نیز از دیگر پنلهای علمی امروز است که آخرین تحولات و پیشرفتهای علمی در زمینه پیوند قلب و ریه در این نشست تخصصی تحلیل و تجربیات بینالمللی برای بهبود کیفیت درمان بیماران نیازمند به این نوع پیوند به اشتراک گذاشته می شود.
پنل علمی کاربرد هوش مصنوعی در علم پیوند اعضا از دیگر نشستهای امروز است که در آن نقش و اهمیت فناوریهای نوین به ویژه هوش مصنوعی در بهبود فرآیندهای تشخیصی و جراحی پیوند اعضا توسط متخصصانی از آلمان و فرانسه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
بررسی تجربه پیوند از اهداکنندگان پس از مرگ گردش خون (DCD) نیز از جمله پنلهای علمی نخستین روز از کنگره بینالمللی اوراسیا ایران در شیراز است که مدلهای موفق پیوند از اهداکنندگان DCD از کشورهای اسپانیا، ایتالیا و سوئد در این نشست ارائه میشود و استانداردهای بهینه و ملاحظات اخلاقی مرتبط با این روش مورد بحث قرار خواهد گرفت.
سید علی ملک حسینی، رئیس کنگره در مراسم افتتاحیه این رویداد را فرصتی بینظیر برای انتقال دانش و تجربیات علمی و ارتقای سطح مهارتهای تخصصی فعالان حوزه پیوند اعضا دانست و تأکید کرد: شهر شیراز با سابقه درخشان خود در زمینه پیوند اعضا در منطقه، میتواند نقش محوری در توسعه همکاریهای علمی و بینالمللی ایفا و به ارتقای کیفیت خدمات درمانی برای بیماران نیازمند پیوند کمک شایانی کند.
به گزارش ایسنا، این کنگره بینالمللی با حضور گسترده ۳۵۰ محقق، جراح داخلی و خارجی در بیمارستان بوعلی سینا شهر صدرا در حال برگزاری است و تا ۲۵ اردیبهشت ادامه دارد؛ همچنین در روزهای آینده نیز نشستهای تخصصی دیگری در زمینههای پیوند چند عضوی، قلب، ریه و آخرین یافتههای علمی در حوزه پیوند اعضا برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات