عطاء اله اکبری افزود: این برنامه در قالب برنامه چهار ساله توسعه سیستان و بلوچستان تدوین شده و پروژههای کلان در حوزههای آب و فاضلاب و حملونقل در اولویت هستند.
وی ادامه داد: امروز در نشستی با نمایندگان وزارت نیرو، سازمان برنامه و بودجه و دستگاههای اجرایی مرتبط در محل سازمان برنامه و بودجه کشور بررسیهای فنی بر اساس سه معیار اولویت اجرا، زمانبندی و میزان اعتبار انجام گرفت.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در بخش آب و فاضلاب، نمایندگان وزارت نیرو گزارش کاملی از وضعیت بحرانی منابع آبی استان ارائه کردند و ما مصمم هستیم راهکارهای تأمین آب پایدار برای آشامیدنی و کشاورزی را در اولویت قرار دهیم.
وی افزود: در حوزه حملونقل و لجستیک، پروژههای اتصال به کریدورهای ملی و بینالمللی مورد تأکید قرار گرفت چرا که سیستان و بلوچستان ظرفیت تبدیل به قطب ترانزیتی کشور را دارد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، اکبری تصریح کرد: تا پایان هفته جاری جلسات کارشناسی در بخشهای مختلف ادامه خواهد یافت و تلاش میکنیم تا پایان خرداد این سند را برای تصویب نهایی به هیات وزیران تقدیم کنیم که پس از تصویب فاز اجرایی پروژههای مصوب بلافاصله با تخصیص اعتبارات لازم آغاز خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات