علی محمد زورآوند در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به توده گرد و غباری که روز چهارشنبه (۲۴ اردیبهشت) جو استان را تحت تاثیر قرار داده، گفت: این گرد و غبار منجر به کاهش دید افقی در نواحی مختلف شده است، بگونهای که کمترین دید افقی را در قصرشیرین با حدود دو هزار متر داشتیم. دید افقی در اسلام آبادغرب و روانسر سه هزار متر و در کرمانشاه نیز چهار هزار متر بوده و در سایر نقاط استان تا حدودی بهتر است.
وی ادامه داد: تا ساعتی دیگر با شروع وزش باد شاهد کاهش غلظت گرد و غبار خواهیم بود و این گرد و غبار به تدریج از جو استان خارج میشود.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با بیان اینکه برای فردا نیز احتمال نفوذ مجدد گرد و غبار به جو استان وجود دارد، عنوان کرد: با توجه به احتمال وزش بادی که در پیش داریم، شرایط برای تشکیل توده و گرد و غبار و نفوذ آن به جو استان خصوصا در شهرستانهای مرزی و غربی استان وجود دارد.
زورآوند اضافه کرد: با توجه به احتمال وزش باد، امکان ایجاد گرد و غبار محلی نیز در جو استان دور از انتظار نیست.
سعید دزفولینژاد مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه نیز درباره آخرین وضعیت شاخص کیفی هوا در نقاط مختلف استان تا ساعت ۹ صبح روز چهارشنبه (۲۴ اردیبهشت)، گفت: عدد شاخص کیفی هوا در شهر کرمانشاه ۳۸۳ بوده که بیانگر وضعیت خطرناک و اضطرار است.
وی عدد شاخص کیفی هوا در ایستگاه قصرشیرین را نیز ۴۱۰ و در ایستگاه سرپل ذهاب ۵۰۰ اعلام کرد و ادامه داد: در هر دو شهرستان وضعیت هوا خطرناک و بحران است.
مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه عدد شاخص کیفی هوا در ایستگاه پاوه ۱۸۵ بوده و در این شهر نیز وضعیت بسیار ناسالم و هشدار را شاهد هستیم، عنوان کرد: در ایستگاه کنگاور نیز عدد شاخص کیفی هوا ۱۵۳ بوده و وضعیت هشدار و ناسالم برای گروههای حساس را نشان میدهد.
به گفته دزفولینژاد در اسلام آبادغرب نیز با عدد شاخص کیفی هوای ۱۶۳، وضعیت ناسالم برای گروههای حساس و هشدار را شاهد هستیم.
انتهای پیام
نظرات