• چهارشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404022417598
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

جراحی موفقیت‌آمیز ضایعه نادر مغزی در یکی‌از بیمارستان‌های بیرجند

جراحی موفقیت‌آمیز ضایعه نادر مغزی در یکی‌از بیمارستان‌های بیرجند

ایسنا/خراسان جنوبی تیم جراحی مغز و اعصاب بیمارستان رازی بیرجند به سرپرستی دکتر قائمی، موفق به انجام یک عمل جراحی پیچیده و نادر برای برداشتن توبرکلومای مغزی از یک بیمار ۵۰ ساله شدند.

کاظم قائمی، جراح مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، امروز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت در توضیح این عمل جراحی اظهارکرد: بیمار با علائمی همچون سردرد شدید، استفراغ و تشنج مراجعه کرده بود. بررسی‌های تصویربرداری نشان داد که یک ضایعه نسبتاً بزرگ در ناحیه تمپورال راست مغز، همراه با ادم شدید و جابجایی خط وسط، عامل فشار بالای داخل جمجمه‌ای است.

وی افزود: با توجه به یافته‌های بالینی و رادیولوژیک، تشخیص اولیه توبرکلومای مغزی مطرح شد که از ضایعات نادر محسوب می‌شود. این نوع ضایعه معمولاً در ناحیه مخچه مشاهده می‌شود، اما در این مورد، در لوب تمپورال راست قرار داشت و فشار بالای داخل جمجمه‌ای، در صورت عدم مداخله جراحی فوری، بیمار را در خطر کما قرار می‌داد.

وی افزود: پس از انجام موفقیت‌آمیز جراحی، ضایعه به‌طور کامل برداشته شد. بیمار اکنون در بخش مراقبت‌های ویژه(ICU) تحت نظارت دقیق قرار دارد و روند بهبود وی به دقت بررسی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha