• چهارشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404022417724
  • خبرنگار : 50136

سرپرست دانشگاه ارومیه تاکید کرد

ضرورت بهره‌گیری حداکثری از انگور در قالب محصولات فناورانه، صنعتی و نوآورانه

ضرورت بهره‌گیری حداکثری از انگور در قالب محصولات فناورانه، صنعتی و نوآورانه

ایسنا/آذربایجان غربی سرپرست دانشگاه ارومیه با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر انگور در منطقه، بر لزوم بهره‌گیری حداکثری از این نعمت طبیعی در قالب محصولات فناورانه، صنعتی و نوآورانه تأکید کرد.

محمود رضازاد، چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت در آئین افتتاحیه اولین رویداد فناورانه زنجیره ارزش انگور «تاک» که در سالن آرتمیای پردیس دانشگاه ارومیه برگزار شد، با تشریح زنجیره کاربردهای متنوع انگور، خاطرنشان کرد: از چوب درخت انگور می‌توان محصولاتی مانند آجر نسوز تولید کرد. برگ آن، به‌ویژه نوع مرغوبی که در ارومیه رشد می‌کند، در تولید محصولات خوراکی و بهداشتی قابل استفاده است. همچنین تفاله انگور به ورمی‌کمپوست قابل تبدیل است و این موارد، زمینه‌ساز ایجاد کسب‌وکارهای موفق در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، دارویی و فناورانه خواهد بود.

وی، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در تولید بذر و نهاده‌ها را، یکی از راهکارهای موفقیت‌آمیز توسعه زنجیره ارزش انگور دانست و اظهار کرد: اگر الگوهای موفق تولید در کشورهای مختلف مانند هند را بررسی و بومی‌سازی کنیم، می‌توانیم گام‌های مؤثری در توسعه پایدار منطقه برداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha