عیدمحمد توماجنژاد، رئیس اداره پیشگیری از عرضه خارج از شبکه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، در این جلسه با اشاره به فرایند دقیق و مستند کشف تخلفات اظهار کرد: این موارد با استفاده از سه مؤلفه شامل بررسی تصاویر دوربینهای جادهای، محل صدور بارنامه و مجوز فعالیت خودروها شناسایی شدهاند و وقوع تخلف بهصورت قطعی محرز است.
وی افزود: استفاده از بارنامهها و صورتوضعیتهای صوری به ابزاری برای قاچاق سیستماتیک فرآوردههای نفتی در برخی نقاط کشور تبدیل شده و برخورد قانونی با این تخلفات ضرورتی انکارناپذیر است.
در ادامه، قربانعلی مردانی، مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه زاهدان، با اشاره به اقدامات میدانی انجامشده در سطح منطقه گفت: «با وجود کمبود منابع انسانی، تلاشهای زیادی برای پایش میدانی، بررسی اسناد و شناسایی تخلفات انجام شده است. با توجه به مستندات موجود و حجم تخلفات، انتظار میرود برخورد قانونی لازم از سوی مراجع ذیصلاح انجام گیرد.»
همچنین در این نشست، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان، مدیر منطقه چابهار و اطلاعات سپاه استان نیز به بیان دیدگاهها و نظرات کارشناسی خود درباره ابعاد و شیوههای نوین قاچاق فرآوردههای نفتی پرداختند و بر لزوم انسجام بیشتر دستگاههای اجرایی و امنیتی برای مقابله مؤثر با این پدیده تأکید کردند.
به گزارش ایسنا، به نقل از شرکت نفت استان، در پایان، تصمیماتی در زمینه تعیین تکلیف کارتهای سوخت متخلف، ارجاع پروندهها به مراجع ذیربط، و تقویت سازوکارهای پیشگیرانه و کنترلی در مناطق مرزی اتخاذ شد.
انتهای پیام
نظرات