• پنجشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404022518023
  • خبرنگار : 71616

صنعت فولاد خواستار ورود فوری رئیس‌جمهور به موضوع توقف قطعی برق صنایع شد

صنعت فولاد خواستار ورود فوری رئیس‌جمهور به موضوع توقف قطعی برق صنایع شد

پس از اعتراض شدید وزیر صمت به تصمیم قطع برق صنایع بزرگ و انتقاد از عملکرد وزارت نیرو برخلاف تفاهم‌نامه‌ها، دبیر انجمن فولاد نیز با هشدار درباره پیامدهای سنگین این محدودیت‌ها، از رئیس‌جمهور و معاون اول خواست برای جلوگیری از بحران، مستقیماً وارد عمل شوند.

به گزارش ایسنا، پس از واکنش صریح سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت به تصمیم قطع کامل برق کارخانه‌های سیمان، فولاد و آلومینیوم طی ۱۵ روز آینده، اکنون صدای اعتراض از نهادهای صنفی نیز بلند شده است. تفاهم‌نامه‌ای که میان وزارتخانه‌های صمت و نیرو برای جلوگیری از خسارات سال‌های گذشته امضا شده بود، حالا تنها دو هفته پس از امضا، نادیده گرفته شده و زنگ خطر جدیدی را برای تولید کشور به صدا درآورده است.

سید رسول خلیفه سلطانی- دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران- در واکنش به تصمیم وزارت کشور مبنی بر اعمال محدودیت ۹۰ درصدی برق بر صنایع فولاد و سیمان، این اقدام را غیرکارشناسی و آسیب‌زا توصیف کرد و خواستار ورود مستقیم رئیس‌جمهور یا معاون اول برای توقف این تصمیم شد.

وی ضمن اشاره به پیامدهای گسترده این تصمیم، تصریح کرد: محدودیت شدید برق نه‌تنها اشتغال هزاران کارگر را تهدید می‌کند، بلکه تعهدات تولیدکنندگان در بازار داخلی و صادراتی را با اختلال جدی روبه‌رو خواهد کرد.

دبیر انجمن فولاد همچنین از پیگیری‌های صورت‌گرفته از سوی این انجمن و وزیر صمت برای لغو این مصوبه خبر داد و افزود: وزیر صنعت نیز به‌شدت به این تصمیم معترض است و به رئیس‌جمهور اعلام کرده‌اند که این مصوبه بدون حضور نمایندگان وزارت صمت اتخاذ شده و با تفاهم‌نامه اخیر میان دو وزارتخانه در تضاد کامل است.

خلیفه سلطانی با یادآوری خسارات انباشته‌ صنعت فولاد در سال‌های اخیر تصریح کرد: طی چهار سال گذشته، بیش از ۱۴ میلیارد دلار ارزش تولید به دلیل محدودیت‌های برق و گاز از دست رفته است. این‌که مجدداً صنعت به‌عنوان اولین قربانی کمبود انرژی معرفی می‌شود، با وعده‌های قبلی رئیس‌جمهور مبنی بر تغییر این رویکرد، در تضاد کامل است.

این مقام صنعتی و فعال صنعت فولاد تاکید کرد: انتظار داریم رئیس‌جمهور یا معاون اول ایشان با ورود فوری به این موضوع، مانع اجرایی شدن این تصمیم شوند و همچنین مشخص کنند چرا تفاهم‌نامه‌ای که برای خارج‌کردن صنایع از اولویت قطعی برق امضا شده بود، چنین سریع نقض شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha