حمزهعلی کوهساری امروز (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت) در همایش کریمان و تقدیر از مراکز نیکوکاری استان زنجان با اشاره به جمعآوری ۲۷۳ میلیارد تومان کمک مردمی در مراکز نیکوکاری زنجان، افزود: مراکز نیکوکاری به عنوان مجموعههای خیر و احسان محلهمحور، مورد اعتماد مردم بوده و کمکهای مردمی را در سریعترین زمان به دست نیازمندان میرسانند.
مدیرکل هماهنگی شبکههای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور با بیان اینکه اساس اقتصاد مردم بر پایه خیر و احسان شکل گرفته است، افزود: هشت هزار مرکز نیکوکاری در کشور فعال است و این تعاون و همدلی جای قدردانی دارد.
وی با بیان اینکه مراکز نیکوکاری در سرفصلهای اهدای جهیزیه، مسکن، بهداشت و درمان، اشتغال و معیشت به مددجویان جامعه هدف ارائه خدمت میکنند، تصریح کرد: یکی از اهداف ما در مراکز نیکوکاری توانمندی مددجویان با ایجاد اشتغال، تامین مسکن و ... است.
کوهساری افزود: همه مراکز نیکوکاری توسط مردم و برای مردم اداره میشود و فرایند ثبت و ضبط کمکها در کمترین زمان انجام میشود که این روند در راستای اجرای عدالت در بهرهگیری از خدمات است.
مدیرکل هماهنگی شبکههای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: استفاده کامل از ظرفیتهای مراکز نیکوکاری در کاهش حجم مراجعات مردمی به کمیته امداد و افزایش سرعت خدماترسانی به نیازمندان و محرومان موثر است.
او گفت: قطعا همانگونه که در تعالیم اسلامی هم به آن اشاره شده، هیچ خدمتی بالاتر از کمک به خلق خدا نبوده و چقدر خوب است که در مسیر خدمترسانی به نیازمندان قرار داریم.
وی خیرین و فعالان عرصه کار خیر را قهرمانان ملی عنوان کرد و ادامه داد: مراکز نیکوکاری باید عدالت در توزیع خدمات را رعایت کنند تا همه افراد نیازمند بتوانند به شکل مساوی و مؤثر از خدمات مراکز بهره مند شوند.
مدیرکل هماهنگی شبکههای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه اساس اقتصاد مراکز نیکوکاری بر پایه خیر و احسان شکل گرفته است، گفت: واگذاری بخشی از فعالیتهای کمکرسانی به مردم از سیاستهای کمیته امداد اعلام کرد و ایجاد مرکز نیکوکاری در محلههای کم برخوردار برای تسریع خدمترسانی به محرومان و با حضور داوطلبان و خیران با هدف جذب منابع خیران صورت میگیرد.
در ادامه نماینده ولیفقیه در استان زنجان با تأکید بر اهمیت همافزایی، نظاممندی و عدالت در توزیع کمکهای مردمی، توانمندسازی نیازمندان را بزرگترین کار خیر دانست.
حجتالاسلام سیدمصطفی حسینی گفت: این گردهمایی ارزشمند فرصت مناسبی برای همافزایی در حوزه خدمترسانی به نیازمندان و ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری است.
وی با اشاره به اینکه زنجان به عنوان بهشت خیرین شناخته میشود، افزود: اگر اقدامات انجامشده در این استان تا امروز منجر به ریشهکنی فقر شده باشد، جای تقدیر دارد؛ در غیر اینصورت باید با عزم جدیتری وارد میدان شویم.
امام جمعه زنجان با اشاره به فعالیتهای مختلف مراکز نیکوکاری در حوزههایی همچون سلامت، معیشت و تهیه جهیزیه، بر لزوم شناسایی نظام مسائل، اولویتبندی و نقطهزنی در اقدامات این مراکز تأکید کرد و گفت: اقدامات قرارگاهی و کارهای جمعی و همدلانه، مسیر رفع پایدار فقر را هموار میکند.
حسینی توانمندسازی نیازمندان را محوریترین وظیفه خیرین دانست و اظهار کرد: کمک به ایجاد اشتغال برای جوانان نیازمند و فراهمکردن بسترهای استقلال اقتصادی، اقدامی ماندگارتر از کمکهای مقطعی است.
وی با اشاره به روایت سیره پیامبر اسلام (ص) در مواجهه با نیازمندان، گفت: باید از رویکردی پیروی کنیم که در آن، کمک به نیازمندان تنها محدود به اعانه نباشد، بلکه منجر به خودکفایی آنان شود.
نماینده ولیفقیه در زنجان خواستار هماهنگی، همافزایی و استفاده از فناوری در ارائه خدمات نیکوکارانه شد تا با عدالت و بهرهوری بیشتر، نیازهای واقعی افراد برطرف شود.
انتهای پیام
نظرات