منصور بیجار شامگاه پنجشنبه در نشست شورای اداری شهرستان دشتیاری اظهار کرد: ۱۱ پروژه زیرساختی سیستان و بلوچستان با اقدامات انجام شده از حالت تعلیق خارج شدند.
وی با تشریح جزئیات مسیر تدوین سند توسعه سیستان و بلوچستان افزود: برنامهریزی دقیق و گفتوگوی میدانی با مردم، پایه اصلی تحول در شهرستانهایی چون دشتیاری است.
استاندار سیستان و بلوچستان با تأکید بر جایگاه راهبردی دشتیاری در زنجیره تأمین امنیت غذایی کشور و پیوند آن با اقتصاد دریا محور گفت: دشتیاری یکی از نقاط اتصال مهم میان تولید کشاورزی و تجارت منطقه ای است. ارتقاء این ظرفیت بهصورت ویژه در دستور کار استان قرار گرفته و بخشی از مدل جدید توسعه بومیمحور بهشمار میآید.
وی با اشاره به نقش دشتیاری در سند توسعه سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: این شهرستان در سه محور کلیدی شامل زیرساخت راهبردی، توسعه کشت میگو و تقویت تجارت مرزی دارای برنامههای اجرایی مشخص است.
بیجار ادامه داد: در این سند، شهرستانها تنها تابع مرکز نیستند؛ بلکه به کانون تصمیمسازی و برنامهریزی بدل شدهاند.
وی با بیان اینکه دشتیاری ظرفیت شکلگیری خوشههای تخصصی در کشاورزی و آبزیپروری را دارد، تصریح کرد: الگوی جدید حکمرانی ما بر پایه مشارکت اجتماعی بنا شده است. شورای توسعه شهرستان با نقشآفرینی نخبگان، بانوان و جوانان شکل میگیرد و اولویتگذاری پروژهها با مشارکت واقعی مردم انجام میشود.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه هدف ما این است که سهم مردم از مرز، شفاف، پایدار و اقتصادی باشد گفت: ریمدان میتواند به محور تجارت مردمی و نقطه تلاقی سیاستهای کلان با منافع محلی بدل شود.
وی با اشاره به روند نهاییسازی سند توسعه سیستان و بلوچستان افزود: در جلسات مستمر با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه بودجه، جمعبندی نهایی سند را آغاز کردیم.این سند طی یک ماه آینده برای تصویب به هیات وزیران ارائه خواهد شد و نقشه راه اجرایی استان تا پایان دولت خواهد بود.
به گزارش ایسنا، به نقل استانداری، بیجار با اشاره به خروج طرحهای زیرساختی از رکود افزود: در حوزه حملونقل ریلی تنها سه پروژه باقی مانده و ۱۱ پروژه دیگر از حالت تعلیق خارج شدند.
انتهای پیام
نظرات