• جمعه / ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404022618648
  • خبرنگار : 71129

همزمان با سفر ترامپ

دموکرات‌های کنگره به دنبال ممانعت از فروش سلاح به امارات هستند

دموکرات‌های کنگره به دنبال ممانعت از فروش سلاح به امارات هستند

همزمان با سفر ترامپ به منطقه، دموکرات‌های کنگره آمریکا به دلیل دخالت امارات متحده عربی در جنگ داخلی سودان و نگرانی در مورد روابط رمزارزها، به دنبال مسدود کردن فروش تسلیحات به این کشور حوزه خلیج فارس بوده‌اند.

به گزارش ایسنا، این تلاش از سوی دموکرات‌های کنگره آمریکا درست در همان روزی انجام شد که «دونالد ترامپ»، رئیس‌ جمهور ایالات متحده، قراردادهای جدید ۲۰۰ میلیارد دلاری با امارات را اعلام کرد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، کریس مورفی، کریس فون هولن، برایان شاتز و تیم کین، اعضای دموکرات‌ کنگره و برنی سندرز، عضو مستقل، قطعنامه‌های مخالفتی را در مجلس سنا ارائه کردند که جلوی فروش سه سلاح به امارات را می‌گرفت.

گرگوری میکس، دموکرات ارشد کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان و سارا جاکوبز، دموکرات ارشد در کمیته فرعی آفریقا، قطعنامه‌های مخالفت را در مجلس نمایندگان ارائه کردند.

سناتورها به نگرانی‌هایی اشاره کردند که در مورد تسلیح شبه نظامیان نیروهای واکنش سریع سودان توسط امارات در جنگ داخلی سودان مطرح شده است. امارات بارها چنین اتهاماتی را رد کرده است.

آنها همچنین به اعلامیه MGX، یک شرکت سرمایه گذاری تحت حمایت امارات، اشاره کردند که از یک استیبل کوین راه اندازی شده توسط سرمایه گذاری ارز دیجیتال World Liberty Financial ترامپ برای سرمایه گذاری ۲ میلیارد دلاری در صرافی ارز دیجیتال بایننس استفاده خواهد کرد.

اعضای مجلس نمایندگان آمریکا همچنین گفتند که دولت ترامپ تصمیم گرفته است علیرغم مخالفت‌های گرگوری میکس با چنین معاملاتی به دلیل نگرانی‌هایش در مورد درگیری در سودان، فروش سلاح به امارات را ادامه دهد.

میکس و جاکوبز در بیانیه‌ای اعلام کردند که دور زدن نهایی دولت ترامپ در کنگره غیرمسئولانه است و امارات متحده عربی را برای نقض تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل در دارفور و ادامه حمایت خود از نیروهای واکنش سریع و کشتار غیرنظامیان بی‌گناه بیشتر تحریک می‌کند.

قوانین ایالات متحده مستلزم بازنگری کنگره در مورد معاملات عمده تسلیحاتی است و به اعضای سنا اجازه می‌دهد تا به قطعنامه‌های مخالفی که مانع از این فروش می‌شود، رای دهند. اگرچه قانون به اعضای مجلس اجازه نمی‌دهد چنین آرایی را تحمیل کنند، اما قطعنامه‌ها باید در کنگره تصویب شوند و به طور بالقوه از وتوی ریاست‌جمهوری جان سالم به در ببرند تا اجرایی شوند.

از جمله تسلیحاتی که در قطعنامه‌ها آمده و قرار است به امارات به فروش بفرسد شامل، فروش ۱.۳۲ میلیارد دلاری هلیکوپتر و تجهیزات، ۱۳۰ میلیون دلار برای قطعات و لوازم جانبی هواپیمای اف-۱۶ و ۱۵۰ میلیون دلار برای قطعات، لجستیک و پشتیبانی هواپیماهای آپاچی، بلک هاوک و شینوک است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha