به گزارش ایسنا، تورج امرایی، معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری در این نشست اعلام کرد: یکی از برنامههای امسال معاونت علمی، تمرکز بر فراخوانهای مسئلهمحور است. هدف از این فراخوانها، فعالسازی ظرفیت ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانشبنیان برای رفع چالشهای ملی است. تاکنون دو فراخوان در زمینه ناترازی انرژی و دارو شکل گرفته و فراخوانهای دیگری نیز در دست طراحی است.
امرایی با توضیح بیشتر در مورد این رویکرد، گفت: فراخوانهای مسئلهمحور با هدف تمرکز بر چالشهای کلیدی کشور طراحی شدهاند تا بتوانند به شکل سیستماتیک از ظرفیتهای قانونی برای توسعه فناوری و نوآوری بهرهبرداری کنند. این فراخوانها بهطور خاص به دنبال ایجاد همافزایی بین دستگاههای دولتی، شرکتهای دانشبنیان و صنایع بزرگ هستند. در حقیقت، این فراخوانها نهتنها به شناسایی مسائل حیاتی کشور میپردازند، بلکه راهکارهای عملی و پایدار برای رفع این چالشها ارائه میدهند. فراخوان «اعتبار انرژی» و «دارو» دو نمونه از این برنامههاست که یکی با هدف جذب اعتبار مالیاتی برای توسعه فناوریهای تعدیل ناترازی برق و دیگری با هدف رفع چالشهای کشور در زمینه داروهای خاص اجرا خواهد شد.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، امرایی تأکید کرد: هدف ما نهادینه کردن تحقیق و توسعه و سرمایهگذاری در راستای توسعه فناوری است. این هدف با همکاری همه ارکان قانون جهش تولید محقق خواهد شد.
وی در پایان از تمامی صنایع بزرگ، دانشگاهها، مراکز دولتی و پارکهای علم و فناوری دعوت کرد تا از ظرفیتهای قانونی برای توسعه زیرساختهای خود استفاده کنند و همچنین از شرکتهای دانشبنیان بابت پیدا کردن نیازهای جدی دستگاهها که نقش مهمی در شکلگیری پروژههای اعتبار مالیاتی داشتهاند، تشکر و قدردانی کرد.
انتهای پیام
نظرات