به گزارش ایسنا، این بسته به عنوان یک منبع کارآمد و منظم، شامل آخرین اخبار، تصاویر، گزارشها و تحلیلها اعضای دولت است. با ما همراه باشید تا از فعالیتهای دولت مطلع شوید.
عارف: رای مجمع به پیوستن مشروط ایران به پالرمو دستاورد بزرگی است
محمدرضا عارف معاون اول رئیسجمهوری، میزبان جمعی از اساتید دانشگاههای تهران بود تا پیشنهادات و نقد و نظرهای آنها در زمینه شیوه حکمرانی دولت وفاق و اصلاح رویکردها را بشنود.
معاون اول رئیسجمهور با اشاره به رای مجمع تشخیص مصلحت در خصوص پیوستن مشروط ایران به پالرمو گفت: اینکه دبیرخانه مجمع، گزارشهای بسیار دقیق، عمیق و خوبی فراهم کرد و مجمع تشخیص مصلحت، در فضایی منطقی و اصولی به این نتیجه رسید، دستاورد بزرگی بود. این رای، پیامی سیاسی داشت و در صورت استفاده صحیح از آن، وارد فضای جدید دیپلماسی و تعامل بینالمللی شدهایم.
وی در ادامه اظهارکرد: واقعیت این است که دولت چهاردهم بیش از دورههای قبلی، دانشگاهی است، رئیسجمهور و معاون اول دولت چهاردهم، از اساتید دانشگاه هستند که به این عنوان افتخار میکنند و اینگونه نبوده که تنها پسوند استاد داشته باشند ولی به دنبال کارهای سیاسی و اجرایی بروند، از این جهت، موفقیت یا عدم توفیق این دولت، به دانشگاهیان برمیگردد.
تصویب ۶۵ هزار میلیارد تومان اعتبارات و تسهیلات برای کرمانشاه در سفر رئیسجمهوری
محمدجعفر قائمپناه معاون اجرایی رئیسجمهور در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه کرمانشاه که با حضور رئیسجمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت برگزار شد، با اشاره به دستاوردهای این سفر برای کرمانشاه، گفت: این سفر ۷۱ مصوبه برای استان کرمانشاه به همراه داشت.
وی افزود: در این سفر بالغ بر ۲۶ هزار میلیارد تومان اعتبارات از بودجه عمومی دولت با تخصیص ۱۰۰ درصدی برای کرمانشاه در نظر گرفته شده است. ضمن اینکه تعهد تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده برای استان هم تنها برای سال ۱۴۰۴ حدود ۳۸ هزار میلیارد تومان است. برای انجام بیش از ۵۵ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری ریالی و ۹۹۲ میلیون دلار سرمایهگذاری ارزی در استان کرمانشاه نیز اعلام آمادگی شده است.
معاون اجرایی رئیسجمهور ابراز امیدواری کرد، با مجموع منابع و اعتباراتی که در سفر رئیسجمهور برای کرمانشاه تصویب شده، طی حدود دو سال آینده شاهد کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه و رسیدن آن به حدود شش تا هفت درصد باشیم.
قائم پناه درباره مهمترین مصوبات و پروژههایی که برای آنها اعتبار در نظر گرفته شده نیز اظهار کرد: ۱۳ همت از اعتباراتی که برای کرمانشاه مصوب شده مربوط به وزارت راه و شهرسازی است که پروژه راه آهن کرمانشاه به مرز خسروی با رقم شش همت بیشترین سهم را دارد.
عراقچی: مکتوبی از طرف آمریکاییها دریافت نکردیم
سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه در حاشیه حضور در نمایشگاه بینالمللی کتاب در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه آکسیوس رسانه آمریکایی مدعی شده که ویتکاف در دور چهارم مذاکرات سندی را به صورت مکتوب به ایران ارائه داده است، گفت: ما هنوز چیزی را دریافت نکردیم.
رسانه آمریکایی به نقل از یک مقام ایالات متحده و دو منبع آگاه دیگر مدعی شد که دولت ترامپ در دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم با تهران، پیشنهادی کتبی برای توافق هستهای به ایران ارائه داده است.
وی افزود: ما در طول مذاکرات ایدههایمان را به صورت مکتوب ارائه کردیم آنها نیز گفتهاند که ارائه خواهند کرد ولی ما هنوز چیزی را به صورت مکتوب دریافت نکردیم. ممکن است از طریق طرف عمانی چیزی منتقل شود ولی هنوز ما چیزی دریافت نکردیم.
عراقچی همچنین در مورد زمان و مکان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا گفت: هنوز چیزی در این ارتباط مشخص نشده است و قرار است که طرف عمانی با رایزنی با دو طرف این موضوع را مشخص کند.
عراقچی: میدان مذاکره، میدان نبرد است/ در کنار مذاکرات هستهای، یک جنگ رسانهای نیز جریان دارد
وزیر امور خارجه در حاشیه بازید از سی و ششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در نشست «کتاب و دیپلماسی» که در غرفه نشر وزارت امور خارجه برگزار شد، در پاسخ به سوالی در ارتباط با مولفههای قدرت گفت : میدان مذاکره، میدان نبرد است، نبرد ارادهها، نبرد استعدادها و نبرد توانمندیها در پشت صحنه. مذاکره زمانی صورت میگیرد که بقیه راهها یا ناشدنی باشد و یا هزینه زیادی داشته باشد. مذاکره مبتنی بر بده و بستان است و باید امتیازی داد و امتیازاتی گرفت.
وی در بخشی دیگر از صحبتهای خود درباره مذاکرات اخیر با آمریکا خاطرنشان کرد: اگر آمریکاییها قادر بودند که تاسیسات هستهای ما را از بین ببرند ، لزومی نداشت که مذاکره کنند و آنها چون به لحاظ نظامی نمیتوانند به اهداف خود دست پیدا کنند وارد میدان مذاکره شدهاند.
عراقچی با بیان اینکه قدرت نیروهای مسلح ما دشمن را ناامید کرده است که آنها بتوانند از طریق حمله نظامی به اهداف خود برسند ، اظهار کرد : توانمندی دفاعی ما به مذاکره کننده قوت و قدرت میدهد که پشت میز مذاکره بنشیند و همین قدرت باعث میشود که طرف مقابل از انجام اقدام نظامی منصرف شود. توانمندیهای دفاعی و موشکهای جمهوری اسلامی به مذاکرهکننده قوت و قدرت میدهد.
وزیر امور خارجه در پاسخ به سوالی در ارتباط با موضوع رسانهها و مذاکرات گفت: در کنار مذاکرات هستهای که بین ما و آمریکا میگذرد، یک جنگ رسانهای نیز بین دو طرف است ازجمله در مورد این که چه کسی روایت اول را میدهد و چگونه میدهد. این موضوع مهم است چرا که از این طریق نه تنها میتواند ذهن جامعه خود بلکه جامعه بین المللی را شکل بدهد. در مذاکرات اخیر ما تلاش کردهایم با همکاری خوبی که با رسانهها داریم، اجازه ندادیم که روایت دشمن غلبه کند، متاسفانه در گذشته بعضا این اتفاق افتاده است و همانطور که اشاره کردم در این دوره از مذاکرات ما تلاش کردیم که با همکاری نزدیکی که بین رسانهها و وزارت خارجه وجود دارد، این اتفاق بار دیگر رخ ندهد.
توضیحات عراقچی و غریبآبادی درباره نشست ایران و سه کشور اروپایی در استانبول
عراقچی همچنین در حاشیه حضور در سی و ششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در پاسخ به سوالی در مورد مذاکرات مدیران سیاسی سه کشور اروپایی «انگلیس، فرانسه و آلمان» با معاونان ارشد وزیر خارجه ایران «مجید تخت روانچی و کاظم غریب آبادی» در استانبول ترکیه گفت: این گفتوگو جدا از گفتوگوهای ایران و آمریکا است، این گفتوگو با سه کشور اروپایی است.
کاظم غریبآبادی معاون حقوقی و بینالمللی وزیر امور خارجه هم امروز با اشاره برگزاری نشست ایران و مدیران سیاسی سه کشور اروپایی «فرانسه ، آلمان و انگلیس» در محل کنسولگری ایران در استانبول در این ارتباط در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دکتر تخت روانچی و من میزبان مدیران سیاسی سه کشور اروپایی در استانبول بودیم. ما به تبادل نظر و بحث در مورد آخرین وضعیت مذاکرات غیرمستقیم هستهای و لغو تحریمها پرداختیم.
غریبآبادی تاکید کرد: ایران و سه کشور اروپایی مصمم به حفظ و استفاده بهینه از دیپلماسی هستند. در صورت لزوم، دوباره برای ادامه گفتوگوها دیدار خواهیم کرد.
تعرفه ۸۷ درصد تجارت ایران و اورآسیا صفر شد
علی احمدنیا رئیس امور اطلاعرسانی دولت از صفر شدن تعرفه ۸۷ درصد تجارت ایران و اورآسیا خبر داد و در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «بر اساس توافق صورت گرفته حدود ۸۷ درصد کالاهای مبادلهای میان ایران و ۵ کشور عضو اتحادیه اقتصادی اورآسیا (روسیه، قزاقستان، بلاروس، ارمنستان و قرقیزستان) از امروز با تعرفه صفر مبادله میشود. طبق موافقت نامه تجارت آزاد ایران و اتحادیه اورآسیا که از روز گذشته اجرایی شد پیشبینی میشود حجم تجارت دوطرفه با ۵ کشور عضو به حداقل ۱۰ میلیارد دلار برسد.»
وزیر کشور: تعطیلی ۱۵ روزه صنایع شایعه است
اسکندر مومنی وزیر کشور هم امروز در جلسه شورای اداری استان کرمان با اشاره به اینکه باید با مدیریت مصرف، از این دوران اوج عبور کنیم، گفت: تعطیلی ۱۵ روزه صنایع شایعهای نادرست است؛ مدیریت مصرف باید به صورت عادلانه بین همه بخشها توزیع شود. وزارت نیرو برنامه طبقهبندی مشخصی برای بخشهای خانگی، صنعتی و خدماتی دارد.
وزیر کشور، در ادامه سخنان خود با تاکید بر اهمیت و نقش بیبدیل بخش خصوصی در توسعه کشور اظهار کرد: برخلاف برخی تصورها، بیشترین راندمان متعلق به بخش خصوصی است. این بخش همکار و پیشران تحول و توسعه در هر کشوری به شمار میرود و باید فرش قرمز را پیش پای سرمایهگذاران، فعالان بخش خصوصی و کارآفرینان پهن کنیم.
وی افزود: بخش خصوصی از ما امنیت سرمایهگذاری، رفع موانع و ایجاد تسهیلات میخواهد و این مطالبه کاملاً بهحق است. سیاست دولت نیز همین است. رئیسجمهور هر هفته چندین جلسه برای حمایت از فعالان بخش خصوصی برگزار میکند و همین رویکرد باید در استانها نیز پیگیری شود.
ایران ظرفیت پذیرش اتباع غیرمجاز را ندارد
وزیر کشور همچنین در جریان سفر به استان کرمان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دو میلیون اتباع غیرمجاز در ایران داریم و بارها اعلام کردیم اولویت نخست ما، بازگشت این افراد به کشورشان است. ما دارای مناسبات تاریخی، فرهنگی و دینی فراوان با همسایگان هستیم اما ایران ظرفیت پذیرش این همه مهمان را ندارد.
مومنی گفت: فرصتهای شغلی گرفته شده و یارانه صرف اتباع میشود و انشاءالله برگردند و کشورشان آباد کنند.
کرمان جزء چهار استان امن کشور برای سرمایهگذاری است
مومنی همچنین در مراسم افتتاح کارخانه نوآوری شهرداری کرمان با اشاره به ظرفیتهای گسترده کرمان در حوزه توسعه، نوآوری و سرمایهگذاری اظهار کرد: این استان امروز بهعنوان یکی از چهار استان برتر کشور از نظر امنیت سرمایهگذاری شناخته میشود.
وزیر کشور، اعلام کرد: امروز در مجموع، پروژههایی به ارزش تقریبی ۲.۵ همت (هزار میلیارد تومان) در استان به بهرهبرداری رسیده و در کنار آن، حدود ۳.۵ همت پروژه نیز کلنگزنی و آغاز عملیات اجرایی شده و حدود ۲.۵ همت پروژه روستایی نیز دارد.
وی این ارقام را نشاندهنده «تحرک جدی در روند توسعه کرمان» دانست و افزود: این پروژهها در حوزههای مختلف عمرانی، شهری، فناوری و زیرساختی تعریف شدهاند که میتوانند نقش قابلتوجهی در ارتقاء سطح خدمات و کیفیت زندگی شهروندان ایفا کنند.
کرمان از بالاترین امنیت سرمایهگذاری در کشور برخوردار است
مؤمنی در مراسم افتتاح ساختمان مرکز خدمات سرمایهگذاری کرمان، با اشاره به ظرفیتهای منحصر بهفرد این استان، کرمان را یکی از مستعدترین مناطق کشور برای جذب سرمایهگذاری دانست و گفت: در کنار برخورداری از پیشینه تاریخی بیش از ۱۰۰ ساله، هویت تاریخی این بنا حفظ شده و اکنون در خدمت توسعه اقتصادی استان قرار گرفته است.
وی در ادامه به شاخصهای امنیت سرمایهگذاری اشاره کرد و افزود: براساس ارزیابیها، کرمان از نظر شاخص امنیت سرمایهگذاری، در رتبه چهارم کشور قرار دارد که این دستاورد حاصل عملکرد هماهنگ و همافزایی مجموعه مدیریتی استان است. این شاخص نتیجه فرآیندهای چندگانهای است که نهایتاً به اعتماد سرمایهگذاران منجر میشود.
محدودیتهای قطعی برق واحدهای صنعتی کاهش خواهد یافت
سیدمحمد اتابک وزیر صمت در جلسه شورای اداری شهرستان هرسین با اشاره به لزوم اولویتبندی پروژهها به دلیل محدودیت منابع مالی، تصریح کرد که برخی طرحها مانند تصفیهخانه فاضلاب باید مورد توجه ویژه قرار گیرند، زیرا غفلت از آنها ممکن است در آینده چالشهای بزرگی ایجاد کند.
وی همچنین تأکید کرد با برنامهریزیهای انجامشده و هماهنگی با وزارت نیرو و وزارت کشور، محدودیتهای قطعی برق واحدهای صنعتی کاهش خواهد یافت.
اتابک با اشاره به مزیتهای استان کرمانشاه، از جمله ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با عراق و فعالیت چند بازارچه مرزی، گفت: که با بهرهگیری از این ظرفیتها میتوان صنعت نساجی در شهرستان هرسین را تقویت کرد و شرایط مساعدی برای جذب سرمایهگذاران در سایر حوزههای صنعتی فراهم ساخت.
وزیر کار: آمادگی راهاندازی اداره کل کار را در جنوب کرمان داریم
احمد میدری وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی شامگاه ۲۵ اردیبهشت در همایش «وفاق برای سرمایهگذاری و ایران ماهر» در جیرفت از آمادگی لازم برای راهاندازی زیرساختهای اداری از جمله، اداره کل کار در جنوب کرمان خبر داد. و گفت: خیلی از مسائل را از راه دور نمیتوانیم درک کنیم و با بازدیدهای میدانی میتوانیم افقهای روشنی در پیش رو ترسیم کنیم.
وی راهاندازی اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی در جنوب کرمان را ضروری دانست و اظهار کرد: این مهم را دنبال میکنیم و در چارچوب مقرراتی که داریم زیرساختهای درمانی را تقویت خواهیم کرد.
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: مسائل حوزه کشاورزی را در پیش رو داریم که میتوانیم تعاونیها را برای تولید هماهنگ بخش کشاورزی داشته باشیم زیرا تاسفآور است قیمت پیاز اینجا سه هزار هزار اما تهران ۲۰ هزار تومان است.
زیرساختهای اداری و درمانی تامین اجتماعی در جنوب کرمان تقویت میشوند
میدری همچنین با شرکت در مراسم بهرهبرداری از کارگاه تولید شیشه دوجداره در محل شهرک صنعتی شماره ۲ جیرفت، راهاندازی ادراه کل کار در جنوب کرمان را مستلزم افزایش جمعیت دانست و افزود: با توجه به سخنان استاندار که اعلام کرد تعدادی اداره کل در جنوب کرمان تشکیل شده، بنده موافق راهاندازی ادره کل کار در منطقه هستم چون بُعد مسافت و افزایش هزینهها و تصادفات را داریم بنابراین این مهم میتواند در کاهش مشکلات مردم موثر است.
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی تقویت مشاغل خانگی را که زنان عهدهدار آنها هستند، نوید داد و افزود: با توجه به اینکه دسترسی به بانک رفاه و توسعه و تعاون وجود دارد، با ارائه تسهیلات میتوانیم از جامعه زنان حمایت کنیم. خدمات را میتوانیم با وزارت بهداشت به صورت مکمل انجام بدهیم این طور که تجهیزات را در اختیار وزارت بهداشت قرار داده و آنها فرانشیز به جامعه هدف ارائه بدهند.
میدری از تقویت زیرساختهای اداری ادارات کار در جنوب کرمان خبر داد و گفت: جاهایی که مجتمع اداری داریم تعداد پرسنل را افزایش میدهیم و متناسب با جمعیت خدمات را نیز افزایش خواهیم داد.
از تأکید وزیر کار بر مهارتآموزی تا ابراز تأسف او از تعطیلی یک واحد تولیدی در کهنوج
میدری همچنین درهمایش «وفاق برای سرمایه گذاری و ایران ماهر» در شهرستان کهنوج مهارتآموزی را مورد تأکید قرار داد و افزود: باید نیروی کار متخصص تربیت کنیم و با تأمین چارت فنی حرفهای مشکلات حل نخواهند شد.
وزیر کار از تعطیلی کارخانه پیاز خشککنی ابراز تأسف کرد و چرایی آن را جویا شد و گفت: وقتی پیاز در این منطقه کیلویی ۳۰۰۰ تومان و در تهران ۲۰ هزارتومان است، اما نبود صنایع تبدیلی و فرآوری در منطقه ضرر و زیان کشاورزان را مضاعف کرده است.
وزیر بهداشت برای شرکت در مجمع جهانی سلامت به سوئیس میرود
محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مطابق برنامه سالانه سازمان جهانی بهداشت، در هفتاد و هشتمین نشست مجمع جهانی سلامت این سازمان شرکت میکند. این نشست با حضور ۱۹۲ وزیر بهداشت کشورهای عضو در ژنو برگزار میشود.
علیرضا بیگلری، دستیار ویژه وزیر و مدیر کل همکاری های بین الملل، دراین خصوص بیان کرد: در هفتاد و هشتمین مجمع جهانی سلامت سازمان جهانی بهداشت، موضوعات اولویت دار بهداشتی در جهان در قالب اسناد مطرح و مورد بررسی اعضا قرار خواهد گرفت و کشورهای عضو این سازمان، پیرامون هر سند اعلام نظر خواهند کرد.
وی با بیان اینکه اسناد مذکور شامل ۲۹ سند در حوزه فعالیتهای معاونت بهداشت و ۶ سند در حوزه فعالیتهای سایر معاونتها و اداره کل همکاریهای بینالملل است، تصریح کرد: علاوه بر این موارد، موضوعات دیگری همچون بودجه و مسائل مالی، وضعیت عضویت اعضا، موضوعات حسابرسی و موارد مطرح شده در هیأت اجرایی سازمان نیز در قالب کمیتههای تخصصی مورد بررسی قرار گرفت.
واگذاری مرجعیت ملی کنوانسیون تنوع زیستی به سازمان محیط زیست / وضعیت مناطق تحت مدیریت مطلوب نیست
شینا انصاری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در مراسم اختتامیه سومین همایش ملی پارکهای ملی و مناطق تحت حفاظت در شیراز، به تصویب اخیر هیئت دولت اشاره کرد و گفت: با تصویب روز چهارشنبه، مرجعیت ملی کنوانسیون تنوع زیستی به سازمان حفاظت محیط زیست واگذار شد. این مسئولیت سنگینتر از گذشته است و ما را ملزم میکند با توجه به ۲۳ هدف جهانی این کنوانسیون در حوزههایی چون ارتقای کیفیت مناطق تحت حفاظت، کاهش آلایندهها، مقابله با گونههای مهاجم، و حفظ تنوع گونهای، ژنتیکی و اکوسیستمی، گامهای مؤثرتری برداریم.
وی با بیان اینکه نباید تمرکز صرف روی مهرهداران بزرگ باشد، بر توجه به گونههای گیاهی، حشرات و دیگر ردههای تنوع زیستی نیز تأکید کرد و افزود: ورود علمی و دقیق به این حوزه و تعامل قویتر با دانشگاهها، تنها راه پاسخگویی به مسئولیتهای بینالمللی و ملی ماست.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین گفت: وضعیت فعلی مناطق تحت مدیریت، بنا به دلایل مختلف، مطلوب ما نیست و امیدواریم با کمک متخصصان و صاحبنظران حوزه محیط زیست، بتوانیم این وضعیت را بهبود ببخشیم.
ورود مشکلات زیستمحیطی به زندگی مردم، زنگ خطر است
انصاری همچنین در دیدار با امام جمعه شیراز، از وضعیت نگرانکننده محیط زیست کشور سخن گفت و تأکید کرد: چالشهایی مانند آلودگی، گرد و غبار، بحران پسماند و خشکی تالابها، اکنون به معضلاتی روزمره برای مردم تبدیل شدهاند.
وی با اشاره به ریشههای این بحرانها، بیتوجهیهای انباشته در سالهای گذشته را عامل اصلی دانست و تصریح کرد: این مشکلات فقط با اولویتبندی و تصمیمگیریهای جسورانه قابل حل هستند. دولت چهاردهم با رویکردی مبتنی بر ملاحظات زیستمحیطی، مسیر خود را همسو با سیاستهای کلی نظام و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب ترسیم کرده است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به مصوبات برنامه هفتم توسعه، اجرای این مفاد را نیازمند حمایت نهادهای حاکمیتی، تقنینی و مشارکت مردمی دانست.
اعلام حمایت معاون رئیسجمهور از بانوان شاغل در کسبوکارهای فناورانه
زهرا بهروزآذر، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده از واحدهای فناور و دانش بنیان تحت مدیریت بانوان پارک علم و فناوری کرمانشاه بازدید کرد.
وی با حضور در نمایشگاه محصولات منتخب واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان تحت مدیریت بانوان، از نزدیک با محصولات و خدمات توسعه یافته توسط بانوان کارآفرین کرمانشاهی آشنا شد.
بهروز آذر در حاشیه این بازدید با اشاره به تعهد دولت در حمایت از کسب و کارهای فناورانه و دانش بنیان گفت با توجه به ظرفیتهای بینظیر بانوان در این حوزه، قطعا بصورت ویژه از آنها حمایت خواهیم کرد.
وی افزود: همچنین به عنوان متولی امور زنان و خانواده، پیگیر حل مشکلات بانوان کارآفرین از طریق وزارتخانهها و دستگاههای مرتبط خواهیم بود.
دستور وزیر ورزش برای تعویض و اصلاح تارتان و کفپوش ورزشگاه هرندی
احمد دنیامالی وزیر ورزش صبح روز جمعه با حضور در مجموعه ورزشی هرندی، از مجموعه ورزشی متعلق به نابینایان بازدید به عمل آورد. او ابتدا از زمین چمن مصنوعی این مجموعه دیدن کرد و دستور داد پیست تارتان این مجموعه با اصلاحات مورد نظر به کیفیت استاندارد برسد.
سپس وزیر ورزش با حضور در سالن گلبال پای حرف ورزشکاران گلبالیست دختر و پسر نشست و پس از شنیدن دغدغههای این ورزشکاران دستوراتی را برای رفع کمبودها همچون اصلاح کفپوش، توپ و ... صادر کرد. همچنین مقرر شد سکوهای سالن گلبال این مجموعه به صندلی تجهیز شوند.
عیادت وزیر ورزش و جوانان از حسن روشن و جاسم دلاوری
وزیر ورزش همچنین در عیادت حسن روشن ضمن بیان لحظاتی که این پیشکسوت ورزشی برای فوتبال ایران خلق کرده است، برایش آرزوی سلامتی و عافیت کرد.
دنیامالی از جاسم دلاوری، دارنده مدال بازیهای آسیایی ٢٠٠۶ نیز عیادت کرد. دلاوری که مدتی است به دلیل بیماری در بیمارستان بستری است، در این دیدار از دنیامالی قدردانی کرد. وزیر ورزش و جوانان نیز ضمن دعای سلامتی برای دلاوری به او گفت که بوکس ایران به تجربیات و دانش او برای موفقیت در میدانهای آسیایی و جهانی نیاز دارد و ورزش ایران هم برای سلامتی او دعا میکند، هم منتظر بازگشت او به ورزش حرفهای است.
اسماعیلی: اگر می خواهیم ایران بماند، راهی جز حفظ فرهنگ و زبان نداریم
محسن اسماعیلی معاون راهبردی و امور مجلس رئیسجمهور در مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی اظهار کرد: اگر میخواهیم به اخلاق، اعتماد، فرهنگ و ادب بازگردیم، باید به فردوسی بازگردیم. ما امروز بیش از هر زمان دیگر به شاعران حماسهسرا نیازمندیم. باید زمینه پرورش و تشویق افرادی را فراهم کنیم که سبک فردوسی را در زندگی و شعر دنبال کنند. این نیاز مبرم فرهنگی، باید در اولویت سیاستگذاران کشور قرار گیرد.
معاون رئیس جمهور تأکید کرد: در کنار آرامگاه فردوسی، بیاییم پیمان ببندیم که زبان و خط فارسی را پاس بداریم، به آن افتخار کنیم و آن را همچون میراثی گرانسنگ به آیندگان بسپاریم. اگر تاریخ چندصد ساله اخیر را مرور کنیم، خواهیم دید که نخستین گام بدخواهان هر ملت برای سلطه فرهنگی، از میان برداشتن زبان و خط آن ملت بوده است. در کشورهای اطراف خود نیز میبینیم که چگونه با تغییر خط و گاه زبان، هویت ملتهایی کهن دگرگون شد.
انتهای پیام
نظرات