خداداد در حاشیه آیین اولین پیوند نانو کامپوزیت گرافن در مدل حیوانی در مرکز بهنژادی دام سبک جهاد دانشگاهی استان در مهدیشهر اظهار کرد: انجام اولین پیوند نانو کامپوزیت بر پایه گرافن، یک پژوهش علمی شاخص بود که امروز در مجتمع علمی تحقیقاتی جهاد دانشگاهی و توسط پروفسور سیفعلیان از نخبگان مهدیشهری مقیم خارج در مهدیشهر صورت گرفت.
وی تولید تاندون مصنوعی بر پایه گرافن را یک گام بزرگ علمی - تحقیقاتی برشمرد و خاطرنشان کرد: با تجاریسازی این محصول دانشبنیان، در آینده شاهد تحول زیادی در این بخش خواهیم بود.
فرماندار مهدیشهر از تولید خوراک دام به عنوان یکی دیگر از خدمات قابل توجه مجتمع علمی تحقیقاتی جهاد دانشگاهی در مهدیشهر نام برد و خاطرنشان کرد: این خوراک دام تولیدی که بر پایه مواد معدنی موجود در استان تولید شده، میتواند به زنجیره تولید ما در حوزه دامی که مهمترین مزیت شهرستان مهدیشهر است، نیز کمک کند.
وی از اصلاح و بهنژاد ژنتیک دام به عنوان دیگر خدمت این مجموعه علمی پژوهشی نام برد و گفت: این مهم که با هدف کمک به تکثیر قوچ سنگسری انجام میشود از مهمترین اهداف و رسالتهای جهاددانشگاهی استان در مهدیشهر است.
فرماندار مهدیشهر با اشاره به خدمات مشاورهای این مجموعه دانشبنیان به فعالان حوزه دام در شهرستان خاطرنشان کرد: ارائه خدمات متنوع در کلینیک سیار دامپزشکی، ارائه مشاورههای تخصصی و برپایی کارگاههای بازآموزی برای فعالان بخش دامپروری از دیگر خدمات جهاد دانشگاهی استان در این مجموعه است.
خداداد از اخذ مجوز راهاندازی اولین مرکز نوآوری دام سبک از معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری خبر داد و گفت: قرار است که در آینده برای راهاندازی ساختمان درمان ناباروری نیز اقدام شود.
وی با اشاره به چشماندازهای پیش روی این مجموعه علمی گفت: این مرکز علاوه بر فعالیتهای علمی - پژوهشی که امروز شاهد یکی از آنها بودیم میتواند با تجاریسازی این محصول دانشبنیان جدید به فرآیند حفاظت از گونههای کمیاب و نادر حیاتوحش در کشور و استان کمک کند.
انتهای پیام
نظرات