محسن منصوری شامگاه شنبه ۲۷ اردیبهشت در اولین یادواره شهدای خدمت، سالگرد عروج شهیدان پرواز اردیبهشت و بزرگداشت سردار شهید حاج میرزا محمد سلگی، اظهار کرد: شهید رئیسی با شجاعت و اخلاص، از هیچکس جز خدا نمیترسید و با پایبندی به گفتمان مقاومت، خود را سرباز ولایت میدانست و تمام تصمیماتش را در مسیر خدمت به مردم و رضای خداوند میگرفت.
وی سیدابراهیم رئیسی را فردی «عاشق مردم، وطن و اهلبیت(ع)» توصیف کرد و افزود: شهید رئیسی با تمام وجود خود را وقف مردم کرده بود، شب را بر خود حرام میکرد تا مردم در آرامش بخوابند و این روحیه، شخصیت ایشان را در ذهنها ماندگار ساخت.
معاون اجرایی دولت سیزدهم با بیان اینکه رئیسی نماد شجاعت، آزادگی، دلبریدن از تعلقات دنیوی و ایمان به خداوند بود، گفت: او از هیچ قدرتی جز خداوند نمیترسید و ابرقدرتها را پوشالی میدانست و او انسانی سیاستدان، متعهد و آشنا به زمانه بود و تعهد و شناختی عمیق نسبت به ارزشهای انقلاب داشت.
وی تصریح کرد: در نگاه او نه شرق و نه غرب ابرقدرت نبود، بلکه تنها ابرقدرت خداوند بود و شهید رئیسی در تمام مناسبات بینالمللی بر همین اصل پایبند بود و با وجود مسئولیتهای سنگین، او هرگز از عبادت، توسل و اخلاص روزانه غافل نبود و در برابر ناملایمات صبورانه رفتار میکرد.
سرپرست نهاد ریاست جمهوری دولت پیشین با اشاره به اهتمام رئیس فقید جمهوری در وحدت و پرهیز از ایجاد اختلاف میان مسئولان، گفت: او برای حفظ مصالح کشور از خودگذشتگی میکرد و همین صبر و مدارا، به عمر و برکت مدیریت او افزود.
منصوری افزود: او در هر جایگاهی که قرار گرفت، تحول در فرآیندها، نیروی انسانی، جوانگرایی و سیاستگذاری ایجاد کرد و دایره خدمت به مردم را گسترش داد همچنین شهید رئیسی با بهرهگیری از ظرفیت فرهنگی و معنوی حرم امام رضا(ع)، در جهت حمایت از مستضعفان گامهای مؤثری برداشت و حتی نسبت به وضعیت کارکنان جزئی دفتر خود نیز حساس بود.
معاون اجرایی دولت سیزدهم با بیان اینکه رئیس دولت سیزدهم فراتر از امکانات مدیریت و با محبت و مودت نسبت به مردم کار میکرد و غمخوار مردم بود، اظهار کرد: او در مقابل مردم افتادگی محض بود و این افتادگی پرچم او را بالا برد و در شهید رئیسی هیچ نقطه خاکستری و مماشات دیده نمیشد و در برابر فساد، اشرافیگری و ناکارآمدی ایستادگی میکرد.
وی با بیان اینکه رئیسی در مقام کارشناسی یک کارشناس عالی و خبره بود و بین نظرات و آرای مختلف تصمیمی که به نفع کشور بود را انتخاب میکرد و در مواجه با افراد و مسئولان مختلف سیاسی وسعت نظر داشت، اضافه کرد: شهید رئیسی رقبای خود را جمع کرد و اعتقاد داشت که باید به نفع مردم از ظرفیتها کمک گرفته شود و وفاق واقعی را اجرا میکرد و دولت شهید رئیسی تجلی وفاق بود.
منصوری درباره سیاست منطقهای دولت رئیسی گفت: شهید رئیسی دیپلماسی مقاومت را محور سیاست خارجی خود قرار داد و همواره از آرمان فلسطین دفاع میکرد و در هر سخنرانی، نام غزه و قدس را زنده نگه میداشت.
معاون اجرایی دولت سیزدهم با بیان اینکه رئیسی کشور را در شرایط دشوار تحویل گرفت، تأکید کرد: با وجود دشواریها، هرگز بیانیه ناامیدی صادر نکرد و همواره با امید، مسئولیتها را پیش برد و در مواجه با رهبری خود را سرباز میدانست و دلش برای مردم مستضعف میتپید و زمانی که میدید مردم در مشکلات و تگنا هستند بهم میریخت و سیاستها و تصمیمات را به سمت حل مشکل مردم هدایت می کرد.
منصوری با بیان اینکه مرحوم رئیسی با تمام توان برای رفع مشکلات محرومان تلاش میکرد، ادامه داد: در دوران مدیریت شهید رئیسی، رشد اقتصادی کشور به بالای پنج درصد رسید و در مبارزه با فساد، کاهش بیکاری و تورم اقدامات مؤثری انجام شد و او با فعالسازی ظرفیتهای داخلی، در برابر فساد ایستاد و ارتباط مستقیم با مردم را یک اصل میدانست.
وی افزود: شهید جمهور در مقابل اشرافیت دولتی و حکومتی که در برخی ساختارها نفوذ کرده بود ایستاد و انها را اصلاح کرد و معتقد بود مردم باید مستقیما با مسئولان در تماس باشند.
انتهای پیام
نظرات