• دوشنبه / ۷ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404070704464
  • خبرنگار : 50240

رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان:

دومین جشنواره غذا در اکنلو برگزار شد  

دومین جشنواره غذا در اکنلو برگزار شد  

ایسنا/همدان رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کبودراهنگ از برگزاری دومین جشنواره غذاهای بومی، محلی روستای اکنلو خبر داد.

مهدی غلامی دوشنبه ۷ مهر در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه جشنواره با ۳۰ شرکت‌کننده برگزار شد، گفت: این رویداد مورد استقبال اهالی قرار گرفت و با حضور پرشور مردم و مسئولان همراه بود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی کبودراهنگ، ادامه داد: در بین غذاهای تهیه شده عیران شوربا یکی از غذاهای سنتی شهرستان کبودراهنگ نیز طبخ شده بود و مورد استقبال بازدید کنندگان قرار گرفت، این غذا در سال ۱۳۹۵ به شماره ثبت ۱۱۷۱ در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت رسیده است. 

او در ادامه به ظرفیت‌های گردشگری روستای اکنلو اشاره کرد و گفت: محصولات کشاورزی این روستا شامل انگور، شیره انگور، عسل محلی، نان روغنی و گیاهان دارویی است که در جشنواره فوق به نمایش گذاشته شد. 

غلامی با اشاره به اینکه جشنواره به شرکت‌کنندگان هدایایی اهدا شد، بیان کرد: روستای اکنلو معروف به روستای پرفسور بالتازار است و حمام قدیمی، قنات پرآب، جنگل‌های ۱۵۰ هکتاری، بافت سنتی و زیبا در پای کوه همراه با مناظر طبیعی، باغات انگور و پایگاه تحقیقاتی انستیتو پاستور از جمله جاذبه‌های‌ روستای اکنلو به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha