• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۵:۱۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404022819668
  • خبرنگار : 50091

آغاز برداشت جو از سطح ۳۳۰۰ هکتار اراضی خواف

آغاز برداشت جو از سطح ۳۳۰۰ هکتار اراضی خواف

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی خواف از آغاز عملیات برداشت مکانیزه جو از سطح ۳۳۰۰ هکتار از اراضی زراعتی آن محصول در این شهرستان خبر داد.

خالد فقیری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۱۰ هزار تن جو از کشتزارهای این محصول برداشت شود.

وی افزود: برداشت جو از مزارع شهرستان از دهه سوم اردیبهشت‌ آغاز شده و تاکنون بیش از ۵۰۰ هکتار از کشتزارهای بخش‌های جلگه زوزن و مرکزی برداشت شده است.

وی اظهار کرد: ارقام کشت‌ شده در مزارع شهرستان شامل ریحان، یوسف، گوهران و جلگه است که متوسط عملکرد آن‌ها حدود ۲.۹ تن در هکتار برآورد شده است.

مدیر جهاد کشاورزی خواف افزود: برای اجرای عملیات برداشت، بیش از ۲۵ دستگاه کمباین به کار گرفته شده که شامل ۵ کمباین بومی و ۲۰ کمباین مهاجر است.

فقیری یادآور شد: به‌ منظور ارتقاء کیفیت برداشت، تیم‌های تخصصی شامل کارشناسان مجرب از مدیریت جهاد کشاورزی و مراکز تابعه و نیز کارشناسان پهنه، مسئولیت نظارت بر فرآیند برداشت، تنظیم عملکرد کمباین‌ها و رعایت اصول فنی را بر عهده دارند.

وی همچنین با اشاره به اقدامات بهداشتی در برداشت محصول جو اشاره کرد و افزود: در اقدامی پیشگیرانه برای جلوگیری از انتشار بیماری‌های گیاهی، تمامی کمباین‌ها پیش از ورود به مزارع، ضدعفونی می‌شوند تا سلامت مزارع حفظ شود.

از کل اراضی شهرستان خواف، ۱۸ هزار هکتار کشاورزی مشتمل بر ۸۰۰۰ هکتار اراضی زراعی و ۱۰ هزار هکتار اراضی باغی است که مهم‌ترین محصولات کشاورزی این شهرستان در زراعت شامل گندم، جو، کلزا، ذرت، در باغات نظیر پسته، زعفران، زیره و در سبزی و صیفی مانند خربزه و هندوانه است.

شهرستان مرزی خواف با ۴ بخش، ۶ شهر، ۸۵ روستا، ۱۶۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در فاصله ۲۷۰ کیلومتری جنوب شرقی مشهد مرکز خراسان رضوی قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha