خالد فقیری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: پیشبینی میشود امسال حدود ۱۰ هزار تن جو از کشتزارهای این محصول برداشت شود.
وی افزود: برداشت جو از مزارع شهرستان از دهه سوم اردیبهشت آغاز شده و تاکنون بیش از ۵۰۰ هکتار از کشتزارهای بخشهای جلگه زوزن و مرکزی برداشت شده است.
وی اظهار کرد: ارقام کشت شده در مزارع شهرستان شامل ریحان، یوسف، گوهران و جلگه است که متوسط عملکرد آنها حدود ۲.۹ تن در هکتار برآورد شده است.
مدیر جهاد کشاورزی خواف افزود: برای اجرای عملیات برداشت، بیش از ۲۵ دستگاه کمباین به کار گرفته شده که شامل ۵ کمباین بومی و ۲۰ کمباین مهاجر است.
فقیری یادآور شد: به منظور ارتقاء کیفیت برداشت، تیمهای تخصصی شامل کارشناسان مجرب از مدیریت جهاد کشاورزی و مراکز تابعه و نیز کارشناسان پهنه، مسئولیت نظارت بر فرآیند برداشت، تنظیم عملکرد کمباینها و رعایت اصول فنی را بر عهده دارند.
وی همچنین با اشاره به اقدامات بهداشتی در برداشت محصول جو اشاره کرد و افزود: در اقدامی پیشگیرانه برای جلوگیری از انتشار بیماریهای گیاهی، تمامی کمباینها پیش از ورود به مزارع، ضدعفونی میشوند تا سلامت مزارع حفظ شود.
از کل اراضی شهرستان خواف، ۱۸ هزار هکتار کشاورزی مشتمل بر ۸۰۰۰ هکتار اراضی زراعی و ۱۰ هزار هکتار اراضی باغی است که مهمترین محصولات کشاورزی این شهرستان در زراعت شامل گندم، جو، کلزا، ذرت، در باغات نظیر پسته، زعفران، زیره و در سبزی و صیفی مانند خربزه و هندوانه است.
شهرستان مرزی خواف با ۴ بخش، ۶ شهر، ۸۵ روستا، ۱۶۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در فاصله ۲۷۰ کیلومتری جنوب شرقی مشهد مرکز خراسان رضوی قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات