• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404022819927
  • خبرنگار : 51012

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان اصفهان مطرح کرد

همگرایی بخش خصوصی و دولتی برای تحول در اقتصاد هنر و صنایع‌دستی

همگرایی بخش خصوصی و دولتی برای تحول در اقتصاد هنر و صنایع‌دستی

ایسنا/اصفهان معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: دولتی‌ها زمانی می‌توانند مؤثر باشند که بخش خصوصی قوی باشد؛ آغاز این مسیر، همگرایی تازه‌ای را نوید می‌دهد.

نورالله عبداللهی، صبح امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت در جشنواره ملی هنرهای خلاق با بیان اینکه در جمع امروز، توفیقی حاصل شد تا با حضور بزرگان هنر، مسئولان دولتی و فعالان عرصه صنایع‌دستی، فضای گفت‌وگو و همکاری مشترک شکل گیرد، اظهار کرد: این هم‌افزایی امروز، فرصتی شد تا گرد هم آییم و گامی برای آغاز کاری ارزشمند برداریم. هرچند پیش از این، پایه‌ریزی و طرح این موضوع را انجام داده بودند، اما امروز نخستین جلسه‌ای است که با حضور جمعیِ ذی‌نفعان برگزار می‌شود و می‌توان آن را آغاز رسمی این مسیر مشترک دانست.

وی افزود: باید صادقانه گفت که دولت‌ها به‌تنهایی قادر به انجام کار مؤثری نیستند. هر تفکری که انتظار داشته باشد دولت خود به تنهایی طرحی را اجرا کند یا باری را بردارد، به بی‌راهه رفته است. کار دولت زمانی معنا پیدا می‌کند که بخش خصوصی توانمند، پویا و پای کار باشد. در چنین حالتی، دولت در نقش تسهیل‌گر و حامی ظاهر می‌شود؛ مسیر را هموار می‌کند، حمایت می‌کند و همراهی می‌ورزد.

معاون صنایع دست و هنرهای سنتی استان اصفهان با بیان اینکه امروز چنین بستری فراهم شده است، ادامه داد: ما با بخش خصوصی توانمندی روبه‌رو هستیم کسی که سال‌ها در حوزه اقتصاد هنر، به‌ویژه در عرصه صنایع‌دستی، فعالیت مؤثر داشته و به‌حق می‌توان گفت که یکی از بهترین فعالان این حوزه تا به امروز بوده‌اند. حضور امروز مدیرجشنواره و اختصاص وقت برای طراحی و اجرای چند برنامه‌ مهم در سال جاری، نشانه‌ای روشن از تعهد و دغدغه‌مندی ایشان است. یکی از مهم‌ترین برنامه‌های امسال، جشنواره نوآوری در هنرهای خلاق است که با طراحی دقیق و تفکری نظام‌مند پایه‌گذاری شده است.

عبداللهی اضافه کرد: نکته مهم و متمایز این جشنواره، نگاه فراتر از مرزهای داخلی است؛ بررسی تطبیقی تجربه شهرهای خلاق جهان و یافتن اشتراکات آن‌ها، نشان می‌دهد که این حرکت صرفاً در فضای بسته داخلی شکل نگرفته، بلکه بر پایه مطالعات تطبیقی و نگاه جهانی بنا شده است. این رویکرد، ارزش دوچندانی به جشنواره می‌بخشد و می‌تواند دستاوردهای قابل‌توجهی برای شهر جهانی صنایع‌دستی به همراه داشته باشد.

وی اظهار کرد: ما این حرکت را به فال نیک می‌گیریم و با تمام وجود در خدمت این مسیر هستیم. بی‌تردید پایان این جشنواره، باید آغازی برای تحولی بزرگ در جامعه صنایع‌دستی و هنری اصفهان باشد و ما برای تحقق این هدف، در خدمت شما خواهیم بود.

عبداللهی ذکر دو نکته را ضروری دانست و گفت: امروز دو نمایشگاه هنری افتتاح می‌شود؛ نخست، نمایشگاه آثار مینای اصفهان در موزه هنرهای تزیینی این شهر که با همکاری انجمن میناکاران راه‌اندازی شده و به مناسبت روز جهانی موزه از ساعت ۱۱ صبح امروز افتتاح می‌شود. این نمایشگاه تا ۲۸ خرداد، هم‌زمان با هفته صنایع‌دستی، ادامه خواهد داشت و از عموم علاقه‌مندان دعوت می‌شود در طول این مدت از آثار فاخر هنری آن بازدید کنند.

وی ادامه داد: نمایشگاه دوم نیز در مجموعه تاریخی چهل‌ستون برگزار می‌شود و به معرفی و عرضه تولیدات مشاغل خانگی اختصاص دارد؛ آثاری از هنرمندانی که عمدتاً در منازل فعالیت می‌کنند و پیش از این، فرصت عرضه مستقیم آثار خود را نداشتند. این نمایشگاه در نوبت صبح و عصر پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha