• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404022819936
  • خبرنگار : 71649

عضو شورای شهر تهران تذکر داد

هرج و مرج در مسئله حریم پایتخت؛ تا دیر نشده چاره اندیشی کنیم

هرج و مرج در مسئله حریم پایتخت؛ تا دیر نشده چاره اندیشی کنیم

عضو شورای شهر تهران گفت: وضعیت بی‌نظمی در برنامه‌ریزی شهری و کاهش کارایی مدیریت شهری منجر می‌شود اختلافات و هرج و مرج به وجود آمده در مسئله حریم تبعات غیر قابل جبرانی را ایجاد کند که این وضعیت تهران و شهرهای اطراف را به نابودی می‌کشاند.

به گزارش ایسنا، احمد صادقی در تذکر پیش از دستور خود در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران، ضمن تبریک هفته روابط عمومی، اظهار کرد: در یک کلام می‌توان گفت رسالت بزرگی که بر دوش دست‌اندرکاران روابط عمومی سنگینی می‌کند، آگاهی بخشی و ارتقاء سطح آگاهی است و رسالت بزرگی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به نابسامانی در حریم شهر تهران، گفت: سخن من خطاب به ریاست جمهوری، وزیر کشور و استاندار تهران است؛ اختلافات مدیریتی و هرج و مرج در سیاست‌گذاری و نبود یک واحد نظارتی بر حریم شهر تهران باعث شده که شهرداری تهران و شهرستان‌های اطراف دچار اختلاف شوند.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: وضعیت بی‌نظمی در برنامه‌ریزی شهری و کاهش کارآیی مدیریت شهری منجر می‌شود اختلافات و هرج و مرج به وجود آمده در مسئله حریم، تبعات غیر قابل جبرانی را ایجاد کند که این وضعیت، تهران و شهرهای اطراف را به نابودی می‌کشاند.

عدم نظارت تهران بر حریم پیامدهای جدی برای توسعه شهر محیط زیست و اقتصاد منطقه دارد

لغو مدیریت یکپارچه حریم تهران سبب تغییر کاربری اراضی زراعی و منابع طبیعی می‌شود

صادقی با بیان اینکه عدم نظارت تهران پیامدهای جدی برای توسعه شهر محیط زیست و اقتصاد منطقه دارد، تصریح کرد: لغو مدیریت یکپارچه حریم تهران باعث شده زمین خواران و سودجویان بتوانند اراضی زراعی و منابع طبیعی را تغییر کاربری بدهند و به ساخت و سازهای غیر قانونی بپردازند.

مناطق تهران نقش کمربند حفاظتی را برای شهر تهران دارند

وی با بیان اینکه مناطق تهران نقش کمربند حفاظتی را برای شهر تهران دارند، عنوان کرد: برخی مناطق در معرض تخریب قرار دارند و این امر موجب کاهش فضای سبز، آلودگی بیشتر هوا و از بین رفتن اکوسیستم طبیعی شهر تهران و شهرستان اطراف شده است.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه توسعه بی ضابطه در حریم تهران باعث افزایش جمعیت می‌شود، خاطرنشان کرد: این افزایش جمعیت در مناطقی‌ است که فاقد زیر ساخت مناسب است و همین امر فشار مضاعفی بر خدمات شهری مثل حمل و نقل، آب، برق و فاضلاب وارد می‌کند و در نهایت ساخت و سازهای غیر قانونی و تخریب اراضی زراعی موجب کاهش ارزش زمین‌ها و اتلاف سرمایه ملی می‌شود که در نهایت این روند به ضرر اقتصاد شهر و رفاه عمومی برای همه شهروندان چه شهر تهران و چه شهرهای اطراف شد.

وی ادامه داد: با این تصمیمی که امروز گرفته شده، کسی نیست که از حریم شهر تهران صیانت کند و این اختیار را از شهرداری تهران گرفتند و به زعم بنده هیچ نهاد و دستگاهی غیر از شهرداری تهران این توان را ندارد که برای حریم و صیانت از حریم شهر تهران امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی و ساختار ایجاد کند.

صادقی با بیان اینکه به هر حال حریم در حال از بین رفتن است و بایستی تا دیر نشده یک چاره اندیشی کرد، گفت: با توجه به این پیامدها از رئیس‌جمهور، وزیر کشور و استاندار می‌خواهم که نسبت به پایان دادن به این هرج و مرج در سیاست گذاری یک اقدام عاجل کنند و با بازگرداندن مدیریت یکپارچه حریم شهرداری تهران بتوانند از گسترش این تخلفات جلوگیری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha