• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404022820248
  • خبرنگار : 50455

«رویداد رسانه‌ای جمعیت» در قم برگزار می‌شود

«رویداد رسانه‌ای جمعیت» در قم برگزار می‌شود

ایسنا/قم دبیر نخستین «رویداد رسانه‌ای جمعیت و فرزندآوری» از برگزاری این رویداد به همّت دبیرخانه جشنواره رسانه‌ای ابوذر و سازمان بسیج رسانه استان قم خبر داد.

اعظم ربانی دبیر «رویداد رسانه‌ای جمعیت و فرزندآوری» امروز ۲۸ اردیبهشت در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: همزمان با آغاز هفته ملی جمعیت، به همّت دبیرخانه جشنواره رسانه‌ای ابوذر و نیز سازمان بسیج رسانه استان قم، نخستین رویداد رسانه‌ای جمعیت و فرزندآوری، ویژه اصحاب رسانه استان قم با هدف تبیین ابعاد مختلف فرزندآوری و افزایش جمعیت، از منظر فرهنگی، اجتماعی و دینی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه هفته جمعیت، فرصت مناسبی برای توجه جدّی به موضوع آینده‌ساز کشور یعنی جمعیّت است، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب بارها در بیانات خود نسبت به خطر کاهش جمعیت هشدار داده‌اند و بر ضرورت اقدامات فرهنگی و رسانه‌ای برای تقویت نگاه مثبت به فرزندآوری و تشکیل خانواده تأکید کرده‌اند.

ربانی در ادامه به محورهای این رویداد رسانه‌ای اشاره کرد و افزود: چالش‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کاهش جمعیت، فرزندآوری از منظر آموزه‌های اسلامی و قرآنی، جمعیت و اقتدار ملّی، و همچنین نقش جهاد تبیین در عبور از بحران جمعیّت، از جمله موضوعاتی است که شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را بر اساس آن تولید کنند.

دبیر «رویداد رسانه‌ای جمعیت و فرزندآوری» با تأکید بر اینکه این رویداد، بستر مناسبی برای نقش‌آفرینی فعّالان رسانه‌ای در زمینه مهم جمعیت فراهم کرده است، به قالب‌های پذیرش آثار اشاره کرد و افزود: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در قالب تیتر، عکس، پادکست، مصاحبه، کلیپ و گزارش ویدئویی و یادداشت به دبیرخانه ارسال کنند.

وی از مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز سازمان بسیج سازندگی استان در برپایی این رویداد رسانه‌ای خبر داد و افزود: آثار ارسالی به دبیرخانه باید در یکی از رسانه‌های استان منتشر شده باشد.

ربانی در پایان با اعلام مهلت ارسال آثار که از ۲۵ اردیبهشت آغاز شده و تا ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ ادامه دارد، اظهار کرد: علاقه‌مندان جهت شرکت در این رویداد می‌توانند از طریق سایت bsrqom.ir اقدام به ثبت و ارسال آثار خود کنند.

پایان پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha