محمدجواد کولیوند امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت در نشستی با پروفسور الکساندر سیفعلیان، سرپرست تیم پژوهشی اولین پیوند نانو کامپوزیت گرافن در مدل حیوانی که با حضور رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان و معاون پژوهشی این نهاد برگزار شد، گفت: از این گونه فعالیتهای فناورانه و دانشبنیان که توسط پژوهشگران و محققان جهاد دانشگاهی استان سمنان و بهرهگیری از ظرفیتها و پتانسیلهای دانشمندان و نخبگان ایرانی خارج از کشور و با هدف توسعه اقتصادی استان انجام میشود، حمایت ویژه میکنیم.
وی اظهار کرد: انجام نخستین پیوند نانو کامپوزیت گرافن در دنیا در استان سمنان در راستای طرح بینالمللی تولید تاندون مصنوعی یک طرح کلان پژوهشی است که به همت جهاد دانشگاهی استان و تلاش علمی نخبگان ایرانی انجام شده است افتخاری بزرگ و ارزشمند برای استان سمنان خواهد بود.
او از برنامهریزی برای بازدید از فعالیتها و محصولات و دستاوردهای شاخص جهاد دانشگاهی استان سمنان خبر داد و گفت: از شنیدن این دستاوردها و فعالیت ها خرسند و خوشحال شدم و انشاءالله برای بازدید از سایر مراحل این پیوند نانوکامپوزیت و مشاهده نتایج مطلوب آن برنامهریزی خواهیم کرد، وجود جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی با این کارنامه درخشان در استان سمنان باعث مباهات و افتخار است.
استاندار سمنان ادامه داد: امروزه نقش مراکز علمی، پژوهشی و فناورانه در توسعه اقتصادی کشور بسیار حائز اهمیت و اثرگذار است و حمایتهای لازم نیز از سوی دولت و سایر دستگاههای اجرایی انجام میشود.
کولیوند اضافه کرد: تمام طرحها و پروژههای فناورانه و دانشبنیان جهاد دانشگاهی استان سمنان در حوزه فرآوری مواد معدنی، خوراک دام و... بر اساس ظرفیتهای معدنی استان که مزیت غالب این استان است انجام میشود که جای تقدیر دارد.
پروفسور الکساندر سیفعلیان، سرپرست تیم پژوهشی پیوند نانو کامپوزیت گرافن در جهاد دانشگاهی استان سمنان نیز با اشاره به عزم جدی مجموعه جهاد دانشگاهی استان سمنان برای انجام این طرح کلان پژوهشی در استان، گفت: همین عزم و اراده جدی، سبب ترغیب من برای اجرای این طرح در داخل کشور شد.
این دانشمند ایرانی ادامه داد: انشاءالله پس از انجام فرآیند پیش بالینی که نهایتا ظرف مدت ۳ ماه آینده مشخص خواهد شد و در صورت موفقیت این کار در مدل حیوانی، فرآیند تولید تاندون مصنوعی و پیوند در انسان نیز آغاز می شود.
وی با بیان اینکه پیش بینی می شود این طرح ظرف دو سال آینده وارد مرحله تجاری سازی شود، تصریح کرد: تیم پژوهشی همه توان خود را برای موفقیت این طرح به کار میگیرد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان نیز با ارائه گزارشی از فعالیتهای علمی، پژوهشی، آموزشی، فناورانه و دانشبنیان در استان سمنان گفت: این طرح در ذیل طرح ملی کانکت با هدف دعوت از نخبگان علمی ایرانی مقیم خارج به همت جهاد دانشگاهی استان سمنان و با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری اجرایی شده است.
علی منصفیراد با اشاره به همکاری تیم تخصصی جراحی دامپزشکی دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان در انجام این پیوند گفت: قرار بود مرحله مطالعاتی شش ماهه باشد و بنا به درخواست استاندار جهت تسریع در روند اجرایی طرح، با تایید مدیر پروژه قرار است که فاز اول مطالعاتی آن ظرف ۳ ماه جمعبندی شود.
وی از دستیابی به دانش فنی، ثبت اختراع و تولید ۹ محصول فناورانه توسط پژوهشگران جهاد دانشگاهی استان سمنان در طی یک تا دو سال اخیر خبر داد و افزود: از این ۹ محصول فناورانه، ۶ محصول تا به امروز رونمایی و نمونه اولیه آنها نیز تولید شده است و انشاءالله امسال ۳ محصول جدید نیز در استان رونمایی میشود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان با اشاره به تخصیص اعتبارات ملی برای طرح ها و پروژه های فناورانه و دانشبنیان جهاد دانشگاهی استان سمنان گفت: انشاأالله با پیگیری های استاندار این اعتبارات جذب و تخصیص پیدا کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان، نخستین پیوند نانو کامپوزیت گرافن در دنیا روز گذشته در مرکز بهنژاد دامی مهدیشهر وابسته به جهاد دانشگاهی استان با موفقیت انجام شد.
انتهای پیام
نظرات