• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۷:۲۰
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404022820469
  • خبرنگار : 90047

۳۵ لژیونر ایران در بسکتبال با ویلچر!

۳۵ لژیونر ایران در بسکتبال با ویلچر!

سرمربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر مردان از آغاز تمرینات این تیم از دوم خرداد بعد از یک سال خبر داد و گفت: تلاش بر این است که با کمک لژیونرها این تیم را احیا و حضورمان را در پارالمپیک دوباره مسجل کنیم.

بهروز سلطانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تیم بسکتبال با ویلچر چون در پارالمپیک پاریس حضور نداشت یک سال است که اردوها تعطیل بود و بازیکنان به صورت غیرمتمرکز یا با حضور در لیگ‌ تمریناتشان را پیگیری می‌کردند تا از نظر بدنی و تکنیکی و تاکتیکی دچار افت نشوند.  آبان ماه باید در مسابقات قهرمانی آسیا - اقیانوسیه تایلند شرکت کنیم و اولین اردو با حضور ۲۱ بازیکن لژیونر و داخلی از دوم تا هشتم خرداد در کمپ تیم‌های ملی فدراسیون برگزار می‌شود.

وی گفت: در مسابقات قهرمانی آسیا - اقیانوسیه تایلند چون سهمیه مستقیم مسابقات جهانی ۲۰۲۶ کانادا تنها بین دو تیم قهرمان و نایب قهرمان توزیع می‌شود تلاش بر این است که در این تورنمنت سهمیه را کسب کنیم در غیر این صورت باید در گام بعدی که شانس مجدد به تیم‌های سوم و چهارم داده می شود برای کسب سهمیه جهانی رقابت کنیم.

او ادامه داد: سعی داریم انسجام تیمی و روحیه برد را در بازیکنان تقویت کنیم و پله به پله حرکت کنیم تا به موفقیت برسیم. در حال حاضر ۳۵ تا ۴۰ لژیونر ایرانی در لیگ های معتبر اروپا بازی می‌کنند که این نقطه قوتی برای بسکتبال با ویلچر ایران است، با استفاده از تجربیات این لژیونرها می‌توانیم مسیر رشد و پیشرفت را در بسکتبال هموار کنیم و در آینده حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشیم.

سرمربی تیم ملی بسکتبال باویلچر با بیان این که هدف گذاری اصلی بازیهای پارا آسیایی ناگویا ژاپن و سپس پارالمپیک لس آنجلس است، تصریح کرد: در دوره‌های قبل کسب سهمیه پارالمپیک راحت بود و ۳ تیم از قاره آسیا می‌توانستند سهمیه کسب کنند اما الان شرایط سخت شده و تنها با شرکت در مسابقات جهانی امکان کسب سهمیه وجود دارد. بنابراین برای راهیابی دوباره به پارالمپیک باید تلاش خود را چند برابر کنیم و سطح فنی بازیکنان را با کمک لژیونرهای تیم بهبود ببخشیم.

سلطانی در پاسخ به این پرسش که آیا خلاء کمبود بازیکن بسکتبال با ویلچر در برخی کلاس‌ها برطرف شده است یا خیر؟ اظهار کرد: هنوز این خلاء وجود دارد به ویژه در کلاس یک که بیشترین معلولیت مربوط به این کلاس است. البته این مشکل تنها خاص ایران نیست و سایر کشورها نیز با کمبود بازیکن در این کلاس مواجه هستند. در سایر کلاس‌ها شرایط خوب و راضی کننده است و مشکل خاصی وجود ندارد.

سرمربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا باز هم کمبود ویلچر دارید یا خیر؟ خاطرنشان کرد: بازیکنان لژیونر که هر کدام ویلچرهای بین‌المللی دارند و مشکل خاصی در این زمینه ندارند. برای بازیکنان داخلی نیز این مشکل برطرف شده و برخی شرکت‌های ایرانی در حال ساخت ویلچرهایی هستند که در حد و اندازه ویلچرهای بین‌المللی هستند و دیگر دغدغه ای در این خصوص نداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha