حیدر نیکنام روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت در جمع خبرنگاران همچنین از قطع برق ۱۵۷ مشترک اداری و بانکی در استان از ابتدای طرح مدیریت مصرف برق خبر داد و افزود: بیشترین محدودیت و قطعی پس از تذکرات چند باره در بخش مشترکان پرمصرف ادارات و بانک های استان اتفاق افتاده است.
وی با اشاره به افزایش دما، و افزایش چشمگیر مصرف برق کشور در اردیبهشت ماه، اظهارکرد: بخش قابل توجهی از مصرف برق ایام پیک بار، مربوط به سامانههای سرمایشی است و انتظار میرود با همکاری ادارات و بانکها در زمینه مصرف بهینه انرژی و رعایت قانون کاهش ساعت کاری، برق پایدار برای عموم مردم استان تأمین شود.
مدیر قرارگاه رصد ۲۴ ساعته مصرف برق استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تمامی ادارات و دستگاههای اجرایی موظفند طبق مصوبه هیئت دولت در ساعات کاری به میزان ۳۰ درصد و در ساعات غیراداری به میزان ۷۰ درصد مصرف برق خود را کاهش دهند.
نیکنام تصریح کرد: تغییر ساعت کاری ادارات به منظور کاهش مصرف و تأمین برق پایدار سایر تعرفهها است و ادارات موظفند ساعت ۱۲ و یک ساعت پیش از پایان وقت اداری، سیستمهای سرمایشی خود را خاموش کنند.
وی ادامه داد: ادارات همچنین موظفند وفق قانون پدافند غیرعامل کشور خود را به دیزلهای اضطراری مجهز کنند تا در صورت بروز خاموشیهای احتمالی، روند خدمت رسانی به مردم متوقف نشود.
به گزارش ایسنا، مدیر قرارگاه رصد ۲۴ ساعته مصرف برق استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بر اساس قانون و مصوبه شورای عالی انرژی و هیأت دولت، ادارات مشمول ماده ۵ قانون خدمات کشوری، ملزم هستند تا ۲۰ درصد از برق مصرفی خود را از طریق نیروگاههای تجدیدپذیر به ویژه خورشیدی تأمین کنند.
انتهای پیام
نظرات