• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404022920977
  • خبرنگار : 71516

مقام صهیونیست: اسرائیل به سمت انزوا و فروپاشی اقتصادی و اجتماعی پیش می‌رود

مقام صهیونیست: اسرائیل به سمت انزوا و فروپاشی اقتصادی و اجتماعی پیش می‌رود

رهبر حزب دموکرات‌ها در اراضی اشغالی تأکید کرد رژیم صهیونیستی به سمت انزوا و فروپاشی اقتصادی و اجتماعی پیش می‌رود.

به گزارش ایسنا، «یائیر گولان» رهبر حزب دموکرات‌ها در اراضی اشغالی گفت: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل هرگونه حل و فصل را رد می‌کند در حالی که منطقه به جلو می‌رود. اسرائیل به سمت انزوا و فروپاشی اقتصادی و اجتماعی پیش می‌رود و توانایی خود را برای تأمین امنیت شهروندانش از دست می‌دهد.

طبق گزارش الجزیره، وی گفت: دولت بنیامین نتانیاهو بودجه را برای مشاغل، شهرک سازی و افراط گرایان هدر می‌دهد و با این کار، اسرائیل به مکانی بسیار سخت برای زندگی تبدیل می‌شود.

وی گفت: نتانیاهو در دوران دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا یک بازیگر حاشیه‌ای شکست خورده است که بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی و ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی را به جای میز استراتژیک دونالد ترامپ انتخاب کرد.

گولان تأکید کرد: اسرائیل در آستانه از دست دادن ۳.۸ میلیارد دلار کمک سالانه ایالات متحده به دلیل وخامت جایگاه خود در واشنگتن است. نجات اسرائیل از دست دولت ضروری است.

«یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی نیز گفت: تداوم کنترل حماس بر غزه بعد از ۵۹۱ روز جنگ، شکستی فاجعه بار برای اسرائیل است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha